Csak hotelekben bújik össze Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt párkapcsolat szex Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon hol és mikor tud összebújni a világ leghíresebb sztárpárja, ha otthon hat gyerek várja őket?

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!


Brad Pitt mostanában sokkal közlékenyebb a sajtóval, mint korábban. Nemrég Jennifer Anistonnal való házasságáról mondott kritikát, legutóbb pedig elmesélte, mikor is tudnak összebújni Angelinával. Nekik is, mint a legtöbb sokgyermekes szülőnek, jól kell beosztaniuk az idejüket, ha nem akarják, hogy a kapcsolatuk nélkülözze az intim együttléteket. Brad és Angelina hat gyereket nevel, ezért nem árt néha apró trükkökhöz folyamodniuk, ha együtt akarnak lenni. ,,Mindig találunk magunkra időt. Kitaláltuk a Mama és a Papa óráit. Ilyenkor kiruccanunk egy szállodába. El kell mennünk otthonról, ha kettesben akarunk lenni." - vallotta Brad Pitt Ellen DeGeneres műsorában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

,,Otthon sokszor olyan a helyzet, mint a blondokházában. Láttál már éhes fiókákat a kakukkfészekben? Hát nálunk minden reggel ilyen" - tette hozzá mosolyogva a szívtipró színész. Persze azért ő és kedvese imádnak szülők lenni. Angelina nemrég elmesélte, nagyon kevés az az idő, amikor tényleg van néhány perce saját magára. ,,Ha csak el akarok merülni egy kád forró vízben, egy pillanat alatt mindenki ott terem. Pedig én az az ember voltam, aki szeretett egyedül lenni, de magam is meglepődtem, mennyit változtam - imádom, ha körbevesz a családom, és cseppet sem idegesít a zűrzavar." - mesélte nemrég Angelina Jolie.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.