Egymillió dollárt érnek a szőke plasztikcica mellei! - Nézd meg a vagyont érő dekoltázst

mell Holly Madison Playboy meztelen biztosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holly Madison, a Playboy-király Hugh Hefner egykori kedvese igazán megbecsüli magát: melleit egymillió dollárra biztosította.

A valóságshow-sztár a Lloyd's of London biztosítónál kötött kebleire egymillió dolláros biztosítást. A 31 éves szőkeség a következőkkel indokolta döntését: "Korábban is hallottam olyanokról, akik valamelyik testrészüket biztosították egy nagyobb összegre. Úgy gondoltam, én miért is ne tehetném ugyanezt. Ha valami történne a melleimmel, hetekig, hónapokig nem dolgozhatnék, és legalább egy millió dollártól esnék el. Így a biztosítással megelőzhetem a baj."

AFP
AFP

Madison egy ideje Las Vegas-ban szerepel félmeztelenül látványos show-műsorokban, ezért fontos számára, hogy a keblei tökéletesen nézzenek ki. "Ez egy elég vicces dolog. Szerintem megérdemlik a cicijeim azt a pénzt, amennyire biztosítottam őket. Hiszen nekik köszönhetem, hogy pénzt kereshetek..." - vallotta a szőke cicababa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.