Holly Madison, a Playboy-király Hugh Hefner egykori kedvese igazán megbecsüli magát: melleit egymillió dollárra biztosította.

A valóságshow-sztár a Lloyd's of London biztosítónál kötött kebleire egymillió dolláros biztosítást. A 31 éves szőkeség a következőkkel indokolta döntését: "Korábban is hallottam olyanokról, akik valamelyik testrészüket biztosították egy nagyobb összegre. Úgy gondoltam, én miért is ne tehetném ugyanezt. Ha valami történne a melleimmel, hetekig, hónapokig nem dolgozhatnék, és legalább egy millió dollártól esnék el. Így a biztosítással megelőzhetem a baj."

AFP

Madison egy ideje Las Vegas-ban szerepel félmeztelenül látványos show-műsorokban, ezért fontos számára, hogy a keblei tökéletesen nézzenek ki. "Ez egy elég vicces dolog. Szerintem megérdemlik a cicijeim azt a pénzt, amennyire biztosítottam őket. Hiszen nekik köszönhetem, hogy pénzt kereshetek..." - vallotta a szőke cicababa.

Ízek, dallamok, ászanák - Októberi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20110929-izek-dallamok-aszanak-oktoberi-programkorkep.html Mit tennél, ha nem éreznél többé illatokat?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110927-szorakozas-film-kritika-mit-tennel-ha-nem-ereznel-tobbe.html A legmeghökkentőbb előadás, amit valaha láttunkhttp://www.life.hu/szorakozz/20110926-a-legmeghokkentobb-eloadas-amit-valaha-lattunk.html