Férje óta nem szexelt senkivel a magányos színésznő

házasság szex válás színészpár Jóbarátok-sztár Courteney Cox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courteney Cox a szinglik életét éli, de már szeretne ezen változtatni.
"Egy pasi sem hívott még randira. Pedig már nem mondom azt, hogy nem vagyok kész egy kapcsolatra, meg amúgy sem szeretek túlságosan kimozdulni"

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Vannak szexuális vágyaim, és egyelőre még tudom, mit kell velük kezdenem, de úgy érzem, itt az idő, hogy kimozduljak kicsit. Egyébként cseppet sem könnyű találkozni emberekkel, pláne, ha nem hívogatnak. David óta nem volt még férfi az életemben" - tette hozzá. Miss Cox azt azért elmesélte, hogy egy férfit ugyan megcsókolt a válása óta, de a nevét nem volt hajlandó elárulni.

A színésznőnek van már egy hétéves kislánya, Coco, de azért nem könnyű a férje nélkül. "Davidnek komoly szerepe van az életemben, de azt kell mondjam, most sokkal jobb a viszonyunk, mint akkor lenne, ha együtt maradtunk volna. Sokkal könnyebb megbeszélni egymással a dolgokat, jobban elismerjük és megértjük egymást" - vallotta a színésznő.

Tipp! A bájos, titokzatos és szexi Marilyn Monroe! Kattints a galériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Szorongó lányok, rivalizáló anyák - Így kezeld a köztetek lévő konfliktust!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120207-szorongo-lanyok-rivalizalo-mamik-igy-kezeld-az-anyalanya-konfliktust.htmlVégre felvállalja kapcsolatát az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/szeress/20120208-vegre-felvallalja-kapcsolatat-az-xfaktor-gyoztese-vastag-csaba.htmlA legjobb, ingyenes képeslapküldő oldalak - Lepd meg a szerelmed!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120206-szerelem-parkapcsolat-a-legjobb-ingyenes-kepeslapkuldo-oldalak-lepd-meg.htmlAttilát akarja VV Szandikahttp://www.life.hu/szeress/20120206-valovilag-attilat-akarja-vv-szandika.htmlSzexpartnerből szerelem?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101021-szexpartnerbol-szerelem.htmlNők, akik az egyenruhára buknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120203-nok-akik-az-egyenruhara-buknak.html10 dolog, amit sose mondj egy nőnek!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120203-szerelem-parkapcsolat-10-dolog-amit-sose-mondj-egy-nonek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.