Courteney Cox a szinglik életét éli, de már szeretne ezen változtatni.


A negyvenhét éves színésznő a napokban Howard Stern műsorában kotyogta ki, hogy nem volt férfival, mióta 2011 októberében elvált egykori férjétől, David Arquette-től. "Egy pasi sem hívott még randira. Pedig már nem mondom azt, hogy nem vagyok kész egy kapcsolatra, meg amúgy sem szeretek túlságosan kimozdulni" - mesélte Courteney Cox.

Forrás: AFP


"Vannak szexuális vágyaim, és egyelőre még tudom, mit kell velük kezdenem, de úgy érzem, itt az idő, hogy kimozduljak kicsit. Egyébként cseppet sem könnyű találkozni emberekkel, pláne, ha nem hívogatnak. David óta nem volt még férfi az életemben" - tette hozzá. Miss Cox azt azért elmesélte, hogy egy férfit ugyan megcsókolt a válása óta, de a nevét nem volt hajlandó elárulni.

A színésznőnek van már egy hétéves kislánya, Coco, de azért nem könnyű a férje nélkül. "Davidnek komoly szerepe van az életemben, de azt kell mondjam, most sokkal jobb a viszonyunk, mint akkor lenne, ha együtt maradtunk volna. Sokkal könnyebb megbeszélni egymással a dolgokat, jobban elismerjük és megértjük egymást" - vallotta a színésznő.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Szorongó lányok, rivalizáló anyák - Így kezeld a köztetek lévő konfliktust!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120207-szorongo-lanyok-rivalizalo-mamik-igy-kezeld-az-anyalanya-konfliktust.html Végre felvállalja kapcsolatát az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/szeress/20120208-vegre-felvallalja-kapcsolatat-az-xfaktor-gyoztese-vastag-csaba.html A legjobb, ingyenes képeslapküldő oldalak - Lepd meg a szerelmed!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120206-szerelem-parkapcsolat-a-legjobb-ingyenes-kepeslapkuldo-oldalak-lepd-meg.html Attilát akarja VV Szandikahttp://www.life.hu/szeress/20120206-valovilag-attilat-akarja-vv-szandika.html Szexpartnerből szerelem?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101021-szexpartnerbol-szerelem.html Nők, akik az egyenruhára buknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120203-nok-akik-az-egyenruhara-buknak.html 10 dolog, amit sose mondj egy nőnek!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120203-szerelem-parkapcsolat-10-dolog-amit-sose-mondj-egy-nonek.html