Csúnyák és híresek - 7 sztár, akire a saját anyja se ismerne rá

Iggy Pop Marilyn Manson siker Pete Doherty Mickey Rourke Susan Boyle Donatella Versace szórakoztatóipar plasztikai sebészet sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szórakoztatóiparban nem mindenki kapott olyan remek géneket, mint pl. Bradley Cooper vagy Jennifer Lopez, és azoknak, akik külsőleg nem igazán vonzóak, sokkal keményebben kell megdolgozni a sikerért és az elismertségért. A közönség számára a szépség természetesen nem minden, hisz az eredetiség és a karizmatikus személyiség sokszor izgalmasabb, mint a tökéletes kinézet.   

1. A punk rock ikon - Iggy Pop

A The Stooges zenekar frontembere soha nem tartozott a jóképű pasik körébe, és aszott testével lassan úgy néz ki, mint egy múmia, ám ennek ellenére bekerült a rocktörténet legszexisebb énekesei közé. Az élő legenda főleg azzal vált híressé (vagy inkább hírhedtté), hogy a koncerteken félmeztelenre vetkőzött, és váratlanul leugrott a tomboló közönségbe, vagy törött üvegekkel vagdosta össze a testét. "Iggynek rendkívül férfias a hangja, elképesztő az erotikus kisugárzása, és nem utolsósorban nagyon érzelmes, humoros ember. Régen olyan volt, mint egy vad csikó, és aztán vad ménné nőtte ki magát" - mondja róla a Pretenders énekesnője, Chrissie Hynde. Iggy Pop hiányolja a modern rockerek hitelességét, és nemrégiben arról vallott egy interjúban, hogy a mai zene olyan, mint az olcsó ital egy rossz szupermarketben.

AFP
AFP


2. A brit botrányhős - Pete Doherty

Első látásra nehéz eldönteni, hogy vajon dögös-e vagy kimondottan ijesztő a drogoktól megzápult, savóképű zenész. A vad stílusáról és
féktelen tivornyázásairól híres pszeudoművész sokáig tagadta szenvedélybetegségét, de most úgy döntött, hogy papírra veti zaklatott
életmódját, és megjelenteti első regényét. A köztudottan biszexuális dalszövegírónak elege lett az őt körülvevő totális hisztériából, ezért szülőhazájából Párizsba menekült, és azt nyilatkozta egy lapban, amióta kétgyermekes apuka lett, végleg leállt az intravénás kábítószerek használatával. Doherty az élő bizonyítéka annak, hogy a nők egy része imádja a rosszfiúkat, hisz a zabolázatlan fenegyerek olyan gyönyörű nőkkel élt együtt, mint a szupermodell Irina Lazareanu és Kate Moss.

AFP
AFP

3. A hollywoodi rosszfiú - Mickey Rourke

Bár Mickey Rourke egykor az álomgyár ünnepelt szexszimbólumának számított, úgy tűnik, ezek az idők rég elmúltak. A pankrátor című film óta nevének hallatán mi más juthatna egyből eszünkbe, mint az amerikai akciósztár borzasztóan felpuffadt, szinte macskaszerű arca. Az elbaltázott rekonstrukciós műtétek kerékbe törték az egykori profi ökölvívó karrierjét, aki az utóbbi időben ijesztően megcsúnyult, így ma már alig lehet ráismerni a '80-as és '90-es évek egyik legszívdöglesztőbb macsójára. Minden bizonnyal a drog- és alkoholproblémák is rányomták a bélyegét a filmsztár kinézetére, aki az örökös támadások ellen azzal védekezik, hogy bokszolói pályafutása idején hat orrplasztikája volt, elvesztette a rövid távú memóriáját, nincs annyi foga, mint régen, és egyensúlyzavarokkal küzd.

AFP
AFP


4. A polgárpukkasztás nagymestere - Marilyn Manson

A megdöbbentő külsejű hírességek listájáról nem hagyhatjuk ki az extremitásáról ismert amerikai zenészt, aki szándékosan változtatta rémisztővé a megjelenését, hogy minél nagyobb nyilvánosságot kapjon. A Brian Hugh Warner néven született önjelölt "Antikrisztus Szupersztárt" gyakran nevezik a világ egyik legkülöncebb emberének, kettős személyiségét pedig művészneve is jól illusztrálja, amit a gyönyörű Marilyn Monroe és a többszörös gyilkosság miatt elítélt Charles Manson nevéből állított össze. A metál ikonikus alakja nincs jó hatással a fiatalokra: ördögi stílus, sátáni szokások, sokkoló dalszövegek és botrányos fellépések jellemzik. Mindezek ellenére Manson a magánéletben egy rendkívül intelligens és szórakoztató személyiség, aki kísérteties fehér sminkje, bizarr kontaktlencséi és vérvörös ajkai nélkül egész hétköznapi embernek néz ki.

AFP
AFP

5. A szociális munkás - Susan Boyle

Az egyik legfurcsább külsejű híresség a háziasszonyból eladóművésszé avanzsált Susan Boyle, aki a brit televíziós tehetségkutató műsorban pufók termetét, rakoncátlan fürtjeit és bozontos szemöldökét gyönyörű hangjával kompenzálta. Ugyanakkor hiába hever az egész világ a lábai előtt, zaklatott gyermekkora olyan életre szóló sebeket okozott az énekesnőben, hogy még mindig nehezére esik elhinni a saját sikerét. Boyle-nak rengeteg támadást kell elviselni csúnyácska alakja miatt, a népszerű angol komikus, Ricky Gervais egész egyszerűen mongnak (a Down-szindrómás betegek sértő beceneve - a szerk.) titulálta, és az X-Factor mentora, Sharon Osbourne egy rádióműsorban "szőrös valagnak" nevezte. A rossz nyelvek szerint az 51 éves művésznőnek nagyon jó hangja van, de egyedülálló karrierjét inkább tündérmesébe illő életének, mintsem kimagasló tehetségének köszönheti.

AFP
AFP


6. A férfiarcú divatguru - Donatella Versace

A pénz úgy látszik, nem számít, ha valakivel nem bánt bőkezűen a természet. Donatella részéről semmilyen önkritika nem tapasztalható, és úgy tűnik, egyáltalán nem elégszik meg azzal, hogy az öregedés nyomait visszafogottabban tüntesse el. Ehelyett a sorozatos plasztikákkal, platinaszőkére hidrogénezett hajával és agyonbarnított bőrével teljesen elcsúfítja magát, ráadásul szívesen mutogatja petyhüdt és ráncos testét smink nélkül vagy falatnyi bikinikben. Az 57 éves jelmez- és divattervező hatalmas vagyonnal rendelkezik, mivel a legendás olasz divatház részvényeinek 20%-át birtokolja, de hiába költ milliókat a külsejére, lassan úgy néz ki, mint E.T. nagynénje. A Versace stílusigazgatója valószínűleg szilikonkebleire ölelné a botrányos életű Lindsay Lohant, akinek új arca egy az egyben Donatella fiatalabb változata.

AFP
AFP


7. A plasztika királynője - Jocelyn Wildenstein

A legcsúfabb celebek rangsorában valószínűleg az első helyet szerezné meg az extravagáns életéről hírhedt milliárdosnő. A plasztikai sebészet legelrettentőbb példája egykor csinos volt, ám amikor nyilvánvalóvá vált, hogy dúsgazdag műkereskedő férje fiatal modellekkel csalja, az amerikai előkelőség radikális mennyiségű szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Sajnos az eredmény épp az ellenkezőjéről tanúskodik, és a hírek szerint, amikor Mr. Wildenstein megpillantotta felesége új arcát, majdnem szívrohamot kapott, annyira megijedt a látványtól. A rémisztő és torz megjelenése miatt "Macskanő"-nek csúfolt sztárhölgy állítólag több millió dollárt költött korrekciós műtétekre, és sajnos úgy tűnik, a közvélemény képtelen betelni vele, mert minden egyes alkalommal, amikor a 72 éves torzó kés alá fekszik, a bulvárlapok címlapjára kerül.

AFP
AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.