X-Faktor Fehér Zoltán kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 5. élő show-jában sokkal elégedettebbek voltak a mentorok a versenyzőkkel, mint múlt héten. A jó teljesítmények ellenére ez a hét sem maradhatott párbaj és kieső versenyző nélkül.

Az X-Faktor ötödik élő show-jában nemcsak a mentorok veszekedtek kevesebbet, mint múlt héten, hanem a versenyzők is jobban teljesítettek. Ennek ellenére elkerülhetetlen volt a párbaj. A szavazás lezárása előtti utolsó egy percben mindössze 13 szavazat volt a két utolsó versenyző között. A párbajt végül Stone-nak és Fehér Zolinak kellett megvívnia. Mindkét versenyző számára ismerős már ez a szituáció: Fehér Zolit már kétszer továbbjuttatták a mentorok, Stone pedig múlt héten a nézők szavazatával maradt versenyben Lass Beával szemben. Geszti Péter természetesen Stone-ra szavazott, Keresztes Ildikó pedig Fehér Zolira. Malek Miklós szerint nem a párbajban kell jónak lenni, hanem a versenyben, így végül Fehér Zolira tette a voksát, aki szerinte a párbajban mindig sokkal erősebb. Nagy Feró is Fehér Zolira tette le a voksát, így neki kellett elbúcsúznia a versenytől.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.