A British Soap Awards kétszer is a szigetország legszexisebb nőjének választotta meg, formás idomait pedig nemrég egy neves férfimagazinnak is megmutatta. Michelle Keegan mégsem gondolja, hogy szexi lenne.

A Coronation Street sorozatának gyönyörű színésznője nemrég arról vallott egy neves férfimagazinnak, hogy nem tartja magát tipikus szexi lánynak. A magazin számára készült képek azonban inkább az ellenkezőjét támasztják alá, a 25 éves sztár ugyanis fantasztikusan fest a róla készült fotókon. Úgy tűnik, kacérságban nincs hiány nála, lenge öltözékében bátran mutatta meg szexi formáit a magazin olvasóinak.

 

 

Michelle mégsem érti, minek ez a nagy felhajtás körülötte. "Igazán hízelgő tud lenni, amikor megnyerek egy-egy ilyen díjat, mégis hihetetlen. Mindig az jut eszembe ilyenkor: mi a fenét látnak? Nem vagyok az a tipikus szexi lány" - vélekedett a színésznő.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!Ez a legnépszerűbb szerelmes számhttp://www.life.hu/szorakozz/20130208-whitney-houston-i-will-always-love-you-dala-a-legnepszerubb.html 3 lebilincselő kiállítás februárrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130207-tarlat-szorakozas-program-3-lebilincselo-kiallitas-februarra.html Eltiltották Malek Anditól az X-Faktor győzteséthttp://www.life.hu/szorakozz/20130208-eltiltottak-malek-anditol-a-voice-mesteretol-az-xfaktor-gyozteset-kocsis.html Megint kíváncsiskodott egy neves mellbimbóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130207-mellbimbot-villantott-jessica-white-modell-aki-korabban-usher-rian-phillippe.html Elhunyt Robin Sachs színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130207-elhunyt-robin-sachs-angol-szinesz-a-buffy-a-vampirok-remenek.html Beckham egy szál alsóban fut hozzád legújabb filmjében - Videó!http://www.life.hu/szorakozz/20130207-david-beckham-a-guy-ritchie-altal-rendeztett-reklamfilmben-nagyon-szexis.html