Justin Bieber letolt nadrággal flangált az utcán

buli Justin Bieber ruha félmeztelen test születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber komoly izomzatra tett szert az utóbbi időben. A tinisztár Londonban járva meg is mutatta, hogyan néz ki az igazi kockahas, ugyanis félmeztelenül flangált az utcán az éjszaka kellős közepén.

Sűrű estéje volt Justin Biebernek, aki ugyan március 1-jén töltötte be 19. életévét, egy nappal korábban ünnepelt egy nagyot. A tinisztár, akivel a magyar szupermodellt, Palvin Barbarát is hírbe hozták, csütörtök éjszaka letolt nadrággal érkezett egy koncertjéről londoni szállodájába, majd nem sokkal később már felöltözve távozott a saját szülinapi bulijába, ahol ott várta barátnője, Ella-Paige Roberts-Clarke is. Reméljük, Mr. Bieber nem teremt ezzel a viselettel újra divatot, mert nem szeretnénk nadrágból kilógó fenekű férfiakkal utazni a buszon vagy a mozgólépcsőn.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.