Kelly Osbourne mentők roham egészség rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Kelly Osbourne. A sztárnak rohama volt legújabb tévéshow-ja forgatásán, ezért most vizsgálják az orvosok. Túl gyors tempót diktál?

Megrázó vége lett egy tévéfelvételnek. Kelly Osbourne éppen legújabb divatshow-ját forgatta, amikor egyszer csak leesett a székről és a padlón remegni, rázkódni kezdett. A közönségből egy orvos azonnal a segítségére sietett, amíg a mentők megérkeztek, majd egy Los Angeles-i kórházba vitték - írja a Sun.

Forrás: Twitter/Kelly Osbourne
Forrás: Twitter/Kelly Osbourne

Kelly állítólag korábban is panaszkodott rosszullétekre. Azt nem tudni, pontosan hogy van most. A sztár nem sokkal az eset után posztolt egy képet magáról, amint a kórházi ágyában fekszik. Azt írta: köszöni mindenkinek a jókívánságokat. Beismerte, hogy rohama volt, és az orvosok most próbálják kideríteni az okokat.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.