Édesanyjával ment bulizni Reese Witherspoon

nagymama színésznő hasonlóság Reese Witherspoon család szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha akarná, se tagadhatná le édesanyját Reese Witherspoon. A bájos szőke színésznő egy szülinapi buliba vitte el csemetéit és a nagyit.

Dr. Szöszi felkarolta az egész családot, mert egy szülinapi partiba voltak meghívva. A képeket itt megnézhetitek. Részt vett a zsúron Aván kívül Reese édesanyja, Mary és a legkisebb csemete, Tennessee is, akit a színésznő tavaly szeptemberben hozott a világra. Igaz, a nagyi kicsit slamposan öltözött fel a családi délutánra, de reméljük, Reese kifinomult stílusa nem fog édesanyjáéra hasonlítani a későbbiekben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy korábban a Life.hu is beszámolt róla, a színésznő kemény fogyókúrába kezdett a szülés után, hogy hamar visszanyerte alakját. Kisfia, Tennessee egyébként az első közös gyermeke magyar származású férjével, Jim Toth-tal.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.