Félmeztelen tánc a Szombat Esti Lázban

rumba Szilveszter gazda Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitett magáért a botlábú Szilveszter gazda és szexi partnere a Szombat Esti Láz legutóbbi adásában.

A gazda partnere, Molnár Andrea viselte az idei széria minden bizonnyal legdögösebb ruháját. A gyönyörű és eszméletlen alakú barna lány egy olyan türkiz ruhában táncolt, amiben gyakorlatilag félmeztelen volt. Nem is csoda, hogy a pár a produkcióval teljesen elvarázsolta a nézőket és a zsűrit egyaránt. Ha kíváncsi vagy Andrea ruhájára, kattints ide!

www.rtl2.hu
www.rtl2.hu

Nők különleges foglalkozássalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130327-nok-kulonleges-foglalkozassal-sikeres-no-szabo-andrea-nemzetkozi-hegesztomernok.htmlÓriásira duzzadt Madonna vagyonahttp://www.life.hu/szorakozz/20130328-madonna-ma-egy-billio-dollart-er-a-piacon-tavaly-o.htmlEzt nézd húsvétkor a tévében!http://www.life.hu/szorakozz/20130328-filmajanlo-a-husveti-hosszu-hetvegere.htmlFérfivécében mesélt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130329-baricz-gergo-enekes-az-xfaktor-sztarja-es-lola-enekesno-meselt.htmlPimaszul fiatal színésznő az új Transformers lányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130329-nicola-peltz-szineszno-lesz-a-transformers-4-noi-fohose.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.