fashion week könyvbemutató ruha terhes jóga Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször felmerült a gyanú, hogy a 44 éves Jennifer Aniston gyereket vár, de eddig minden hír kacsának bizonyult. A szép színésznő nem ártatlan - legutóbb is olyan ruhában jelent meg, amely akár terhességre is engedhetne következtetni.

Jennifer Aniston a minap egy könyvbemutatón jelent meg. A Jógafilozófia című könyv azt ígéri, hogy 28 nap alatt testileg és lelkileg is megújulhatunk. Hollywood egyik legszebb testű színésznője évek óta a jóga elkötelezett híve, régebben hetente minimum háromszor edzett a könyv szerzőjével, Mandy Ingberrel.

Northfoto
Northfoto

Jennifer a könyvbemutatóra mélyen dekoltált ruhát választott, amelynek szabása nem könnyíti meg a bulvárújságírók dolgát. A mell alatti szabás ugyanis a kismamaruhákra jellemző és akár aprócska pocakot is kényelmesen elrejthetne, ha a színésznő terhes lenne. Mivel azonban ezt hivatalosan még eddig erősítették meg, maradjunk annyiban, hogy Jennifer Aniston nagyon jól nézett ki, nem úgy, mint legutóbb, amikor foltos háttal jelent meg egy eseményen.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.