Varázslatos nyaralások német minőségben

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelte már, hogy idén milyen nyaralást szeretne? Ha még nem döntött, ismerje meg a TUI  utazási lehetőségeit, valamint egyik legkiemelkedőbb szolgáltatását a Club Magic Life-ot és játsszon velünk!

Amikor úgy döntünk, hogy utazásszervezőre bízzuk nyaralásunkat, manapság már rengeteg információt kaphatunk a cégről, a foglalható szállodákról, szolgáltatásokról, hiszen az internet segítségünkre lesz. Konkrét elképzeléseink, elvárásaink vannak, amelyekről egy ilyen társas utazás során, bizony a legkevésbé sem szeretnénk lemondani. Éppen ezért nem mindegy, kire bízzuk az életre szóló élményeinket biztosító, várva várt vakációnkat.

Forrás: TUI
Forrás: TUI

A TUI igazi patinás, régi német vállalat, ahol nagyon komolyan veszik a "minőség" fogalmát. A hazai képviselet vezetője, Andreas Hamorszky a TUI-ról kiemeli: "Magas minőségű utakat szervezünk, hátterünkben pedig Ausztria piacvezető turisztikai szolgáltatója áll, így a legbiztosabb kezekbe kerülnek utasaink." Nem csak az osztrák piac legjobb árai érhetők el, de talán mondhatjuk, hogy a bécsi indulással foglalható utazásokban a legnagyobb kínálatból lehet válogatni náluk (a bécsi reptéren még kedvezményes parkolás is igénybevehető). "Szeretnénk, ha utasaink valóban úgy éreznék, a TUI az utazások presztizs értékű szakértője: ahol készségesek, kedvesek és igazi szakemberek állnak rendelkezésükre, a kiválasztott helyszínen pedig szintén igazán minden igényüket kielégítik." - mondja a cégvezető.

Mégis miben más a TUI? Nos, talán abban, hogy a vállalati filozófia, a cég gondolkodása valóban a német standardok szerinti: biztonságot nyújtani minden utas számára úgy, hogy közben maradandó élményekkel gazdagodjanak és a lehető legkellemesebb kikapcsolódásban legyen részük.
Ezen felül kézzelfogható, egyedülálló különbségeket is nyújtanak: náluk mindig a ténylegesen fizetendő árak kerülnek feltüntetésre, mindig, minden illetéket tartalmaznak, így nincs meglepetés a foglalás során. On-line felületükön pedig menetrendszerinti járatkereső (még a fapados járatokra is), szálláskereső működik, ahol néhány kattintás után kedvenc fotelünkből lefoglalhatjuk repülőjegyünket, vagy a kiválasztott utazást, szállást, és mindezt akár azonnal ki is fizethetjük bankkártyánk segítségével.

Forrás: TUI
Forrás: TUI

Önálló irodájuk jelenleg Budapesten a Bazilikánál, valamint Győrben működik, akiken keresztül még osztrák, vagy német utazásszervezők közvetlen kínálatából is válogathatunk.

Az egyik talán leginkább exkluzív, és a magyar piacon különleges szolgáltatásuk a Club Magic Life, ami több szempontból is remek választás akár családdal, akár párban utaznánk. A varázslatos utak során ugyanis az "All Inclusive" fogalma is átértékelődik: a Club Magic Life szállodák minden, tehát a szó szoros értelemben vett minden egyes szolgáltatása az árban foglaltatik. Nem csak az éttermi ellátás, de a különböző programok (sport, szórakozás, gyermekfelügyelet) egyaránt. Szinte nincs is szükség a pénztárcájára ezekben a hotelekben. Ha kíváncsi, melyek ezek a szállodák, és milyen csodás programokkal várják Önt, keresse fel irodánkat, vagy látogasson el a tui.hu oldalra. Club Magic Life - ahol a csodák történnek!

Ne habozzon, nézzen szét kínálatukban, foglaljon és ismerje meg, milyen egy valódi "TUI mosoly" és tapasztalja meg Ön is - "Egy TUI nyaralás tovább tart..."

Játsszon most a TUI-val, és akár egy kétszemélyes Club Magic Life nyaralást is nyerhet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.