dedikálás krimi Robin Cook írás könyvesbolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robin Cook, az orvosi krimik atyja Budapestre látogatott új könyve, a Jótékony halál hazai megjelenése alkalmából. A rajongók ma 17 órától találkozhatnak is az orvosi krimik koronázatlan királyával. A Life.hu újságírója Budapestről, könyvekről, egészségről és finom borokról beszélgetett a sikerkönyvek írójával.

Te is Robin Cook-rajongó vagy? Látogass el augusztus 8-án csütörtökön az Alexandra Könyvesházba, a Párizsi Nagyáruház Lotz-termébe, ahol a világhírű író 17 órától dedikálja a sikerkönyveit. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és találkozz te is az íróval! Bővebb információt a dedikálásról itt találsz.


"Többször ellátogattam már Magyarországra. Budapestet gyönyörű városnak tartom, tele építészeti műremekekkel. Szeretem a látványt, ami elém tárul a Lánchíddal, a Dunával és a város megannyi szépségével"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az író mesélt még többek között kedvenc időtöltéséről, inspirációiról, és elárulta azt is, mit tart korunk legsúlyosabb betegségének. A Robin Cookkal készült teljes interjút itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.