forgatás fegyver rabló London reklámfilm Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fegyveres rablóbandának hitte egy londoni járókelő Angelina Jolie, Arnold Schwarzenegger, Tom Cruise és Daniel Craig hasonmásait, akik egy reklámfotózás kedvéért pisztolyokkal a kezükben pózoltak a Temzén egy csónakban.

Az aggódó járókelő kihívta a rendőrséget, amely komolyan vette a bejelentést és motorcsónakkal száguldott a fotózáshoz, hogy azután kiderüljön: vaklárma az egész, sem a fegyverek nem valódiak, sem a rablók, de még a sztárok sem - írta a pénteken történt esetről a The Daily Mirror című brit lap.

Thinkstock
Thinkstock


"Kissé ijesztő volt, ahogy kiugrott négy rendőr a csónakjából és felénk rohant. Azt hittük, kiürítik valamiért a környéket. Mivel csak fényképeztünk, nem pedig filmeztünk, így nem kellett engedélyt kérnünk a londoni kikötői hatóságtól, de a történtek tükrében lehet, hogy jobban tettük volna" - mondta Paul Ellerby, a reklámfotózás megrendelője.
A fényképekkel egyébként egy temzei motorcsónakos szolgáltatást akarnak reklámozni, amelynek elnevezése: "London legkülönlegesebb folyami kalandja". Ez végül is megvalósult.

Forrás: MTI

Fagylaltárusnak készült a Harry Potter sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130823-fotokon-akkor-es-most-rupert-grint-szinesz-a-harry-potter.htmlElhunyt a Csillagok háborújának ismert operatőrehttp://www.life.hu/legykepben/20130824-elhunyt-gilbert-taylor-a-csillagok-haboruja-operatore-roman-polanski-jo.htmlA férfi, akinek áldás volt a rákhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130822-rick-keyworth-rakos-volt-de-meggyogyult-es-szemelyi-edzo-lett.htmlSzexbotrányhősnő Kasza Tibi vendégehttp://www.life.hu/legykepben/20130823-kasza-tibor-magyar-enekes-musorvezeto-a-tv2-sztarja-szepesi-niki.htmlNem énekel többé a Grammy-díjas énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130824-nem-enekel-tobbe-a-parkinsonkorban-szenvedo-linda-ronstadt-grammydijas-enekesno.htmlCsoda történt: 8 hónapos a 60 dekával született babahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130822-nyolc-honapos-a-60-dekaval-szuletett-baba-az-anya-kirsty.htmlŐ tervezte Katalin ruháját a családi fotórahttp://www.life.hu/legytrendi/20130821-katalin-hercegno-seraphineruhaban-pozolt-az-elso-csaladi-portren-amire-a.htmlExtrém helyen nyaralt Iszak Esztihttp://www.life.hu/legykepben/20130823-iszak-eszti-magyar-musorvezeto-extrem-helyen-nyaralt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.