Nem csinált titkot férje születésnapi ajándékából a díva: szexi képpel üzent a világhálón Nick Cannonnak, mi vár rá, ha hazaér.

Ha bárki kíváncsi rá, hogyan ünnepelte férje, Nick Cannon születésnapját Mariah Carey, elég egy pillantást vetnie az énekesnő Twitterére. A díva egy túlfűtött hangulatú fotóval köszöntötte 33 éves szerelmét, amely alá a következőt írta: "Boldog születésnapot, férjecském! Várok rád, édes!"

Forrás: Twitter/Mariah CareyNem csodálnánk, ha Nick akár a világ végéről is hazarohant volna feleségéhez a kép láttán: a kétgyermekes anyuka kigombolt blúzban és szexi melltartóban várta haza kedvesét.

Mariah Carey bikiniben díváskodotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130719-mariah-carey-enekesno-teste-bikiniben.html Kórházba került Mariah Careyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130709-mariah-carey-enekesno-vallserules-miatt-kerult-korhazba.html Dögös fürdőruhában vadult Mariah Careyhttp://www.life.hu/szepulj/20130618-mariah-carey-enekesno-szexi-fekete-furdoruhaban-pozol-legujabb-szoloalbuma-videoklipjeben.html Szétpattant a ruha Mariah Carey hátánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130525-szetpattant-a-ruha-mariah-carey-enekesnon-a-good-morning-america.html Mariah Carey ötödjére is kimondta az igenthttp://www.life.hu/szeress/20130501-mariah-carey-enekesno-es-ferje-nick-cannon-otodjere-disneylandben-hazasodott.html Mariah Carey többet mutatott a kelleténélhttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-mariah-carey-amerikai-enekesno-kivillantotta-mellbimbojat-egy-kiadoi-szulinapon.html