szabálysértés Sebestyán Balázs biztonsági öv KRESZ feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nem kötötte be magát, miközben autót vezetett, és ezt a kamerák rögzítették. Most azt teszteli a népszerű műsorvezető, hogy vajon feljelentik-e - írja ma reggel a Blikk.

Bár az ügyben személyesen még nem nyilatkozott, Balázs a hétfő reggeli Morning Show-ban elismerte a tényt, és ezt reagálta a betelefonálók és kollégái kérdésére:

Vadon Jani és Sebestyén Balázs Forrás: RTLKLUB

"Vadon Jani még rám is szólt, amikor beszálltunk és bekötötte magát, hogy nekem is használnom kellene a biztonsági övet, de én direkt nem tettem meg. Szerintem ez egy feljelentős ország, ezért kíváncsi vagyok, mennyi időbe telik, amíg valaki feljelent. Nekem megér tízezer forintot, hogy kiderüljön, igazam van-e."

A műsorvezetőtől sosem állt távol a provokálás, ezért most már egy ország szurkol azért, hogy mi lesz a történet vége. A feljelentések számából vagy a feljelentés elmaradásából az is kiderül, mennyire népszerű valójában az ország egyes számú vündersőnje, Sebestyén Balázs.

Összeveszett Sebestyén Balázs és Vadon Janihttp://www.life.hu/szorakozz/20130925-sebestyen-balazs-musorvezeto-es-vadon-jani-musorvezeto-ujra-a-kepernyon.htmlSebestyén Balázs nagyon elszállthttp://www.life.hu/szorakozz/20130529-vadon-jani-elkuldte-a-lifehu-riporteret-a-fenebe-sebestyen-balazs.htmlKiújulhat a viszály Stohl András és Sebestyén Balázs közötthttp://www.life.hu/szorakozz/20120523-kiujulhat-a-korabbi-viszaly-az-rtl-klub-musorvezetoi-stohl-andras.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.