Radics Gigi és Király Viktor is menne az Eurovízióra

dalverseny Eurovíziós Dalfesztivál Radics Gigi Kállay-Saunders András Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda este kihirdették A Dal című televíziós showműsor 30 döntősét. 

Többek között Radics Gigi, Kállay-Saunders András, Király Viktor és Hien is ott van A Dalba bejutott 30 előadó között. Idén a tavalyinál sokkal több, 435 dallal pályáztak a versenyre, mely január 25-én indul. A három elődöntő, a két középdöntő és a döntő után dől majd el, ki képviseli hazánkat májusban Koppenhágában. A továbbjutók teljes listáját az origo.hu-n elolvashatod.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

2013-ban ByeAlex képviselte Magyarországot Malmőben. A tavalyi döntőről itt olvashatsz, arról pedig, hogy ByeAlex hogyan szerepelt, itt írtunk korábban.

Az utca közepén vetkőzött Johnny Depphttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-johnny-depp-amerikai-szinesz-letolt-nadragban-setalt-london-egyik-utcajaban-a-mortdecai-forgatasan.htmlOrrnyalogató kutyák az internet sztárjaihttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-stephanie-mccombie-kutyatulajdonos-cuki-fotoi-mogyorovajat-nyalogato-kutyairol.htmlPimaszúr újra Ottalszikhttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-pimaszur-azaz-papp-gergo-folytatja-akciojat-es-ujra-a-sztaroknal-tolt-egy-napot-es-ejszakat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.