Így köszöntik hazánk 10 éves csatlakozását az unióhoz

artista csatlakozás pmsza videó akrobata Európai Unió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budai rakpart és a Citadella terasza felett akrobatikáznak a magyar artistaképzősök az uniós csatlakozás 10. évfordulója alkalmából – írja a Blikk.
A horror laboratóriuma: állatkísérletek egykori színhelyehttp://www.life.hu/csalad/20140428-az-anderlechti-allatorvosi-iskolat-a-horror-laboratoriumanak-is-nevezik-allatkiserletek-egykori.htmlAz anderlechti állatorvosi iskolát 1903-tól 1909-ig építették. 1910-től folyt itt oktatás, ám 1969-től az oktatást kísérletezéssel is fűszerezték. Végül 1990-ben az iskola elhagyta a romos épületet. Az épületek felújítása közben találtak rá a horror laboratóriumaként híressé vált helyiségre. Elhagyatott helyek című sorozatunk nyolcadik része következik, amelyben már megmutattuk többek között Hitler egykori kórházát, egy homokkal teli szellemvárost, egy elhagyott színházat, egy groteszk alakokkal teli vidámparkot és a csernobili katasztrófa színhelyét is. CsaládOrigoLezuhant az embercsillár – többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20140505-lezuhant-az-embercsillar-elnevezesu-mutatvany-kozben-tobb-artista-sulyos-seruleseket-szenvedtek.htmlA hajuknál fogva fellógatott artisták csúnya balesetet szenvedtek, állapotuk kritikus, de nem életveszélyes. Minderről brutális videó is készült.NewsTinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemapprólhttp://www.life.hu/intim/20140502-a-tinder-applikacio-tundermesei-a-letoltestol-es-a-randiktol-a-szerelemig-hazassagig.htmlA Tinder társkereső applikációról akkor írtunk bővebben, amikor Szocsiban, a téli olimpián ezzel a programmal keresték a kalandokat, és hajtották a gyors ismerkedést a sportolók. Azóta megtudtuk, hogy a Fat Phoenixből ismert Gáspár Gergő is ily módon keres párt, szerelmet, szexet, akármit. Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.