Beyoncé lett a legnagyobb győztes

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen -
BET győztes Pharrell Williams Jay-Z Nicki Minaj Lupita Nyong'o díj Lil Wayne Beyoncé díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé ismét aratott: a 2014-es BET díjátadó legnagyobb győztese lett az énekesnő.

Három díjat is bezsebelt Beyoncé az idei BET (Black Entertainment Televison) díjkiosztóján: nemcsak a legjobb női R&B- és popénekesnő lett, hanem a közönség is a legjobbnak választotta, valamint férjével, Jay-Z-vel megkapta a legjobb együttműködésért jár díjat is a Drunk in Love című számukért - írja az MTI.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A legjobb férfi előadó és a legjobb klipért járó díj Pharrell Williamsé lett, az idei életműdíjat pedig Lionel Richie-nek ítélték oda. Szintén díjazták még Nicki Minaj, Lil Wayne és Drake zenei munkásságát, Lupita Nyong'o pedig megkapta a legjobb színésznő díját.

Koncertjén mutatta meg Beyoncé sosem látott esküvői videójáthttp://www.life.hu/intim/20140626-beyonce-es-jay-z-eskuvoi-video-reszletei-koncertturnen.htmlImmár 6 éve, hogy Beyoncé és Jay-Z teljes titokban oltár elé álltak. Ennek részleteit osztották meg koncertturnéjuk egyik állomásán – végre.Intim--Jay-Z kapta a legtöbb Grammy-jelölésthttp://www.life.hu/kult/20131207-megvannak-a-2014-es-grammy-dij-jeloltek-jay-z-amerikai-rappert-kilenc-kategoriaban-jeloltek.htmlHatalmas koncert-show keretében jelentették be Los Angelesben a 2014-es Grammy-díjra jelölteket.KultA világ egyik legjobb csokija magyarhttp://www.life.hu/news/20140528-a-chocome-nyerte-el-az-international-chocolate-awards-egyik-dijat.htmlAz egyik legrangosabb nemzetközi mezőnyben, az International Chocolate Awards-on ezüstérmet nyert a chocoMe manufaktúra. Ezzel ez az első magyar vállalkozás, amely díjat érdemelt ki szakmai világversenyen - írja a hvg.huNewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.