Lemarad lánya hamarosan mozikba kerülő filmjéről a színésznő: Dakota Johnson ugyanis megtiltotta édesanyjának, hogy megnézze A szürke ötven árnyalatát. Érthető...

Dakota Johnson megtiltotta mamájának, Melanie Griffithnek, hogy megnézze a hamarosan mozikba kerülő A szürke ötven árnyalata című filmjét. A híres mama pedig ezt nagyon is tiszteletben tartja.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

„Dakota azt mondta, kizárt, hogy megnézzük. Így hát nem megyünk. Voltam a forgatás néhány napján, amikor még a normális dolgokat készítették. Bementem és körülnéztem a fájdalom vörös szobájában is" – mesélte a színésznő, akinek elmondása szerint nincsenek kétségei lánya tehetségét illetően és mindenben támogatja Dakotát.

Minden idők leggyorsabban fogyó könyve
A kritikusok bírálták, az olvasók felfalták: E. L. James könyve, A szürke ötven árnyalata rövid idő alatt tört a csúcsra, sikere pedig azóta is töretlen. Vajon mi lehet a titka? A Life.hu sorozatról szóló kritikáját ide kattintva olvashatod el.

Közben épp folyamatban van válása Antonio Banderastól: a sztárpár júniusban jelentette be: 18 év után külön utakon folytatják. „Most nem a karrierem a legfontosabb. Arra koncentrálok, hogy jól érezzem magam. A gyerekeim már majdnem felnőttek, a válásom pedig folyamatban van. Én pedig egyszerűen csak boldog vagyok" – mondta egy korábbi interjújában az 56 éves színésznő.