Mi lett a Reszkessetek, betörők! leggonoszabb szereplőjével?

Forrás: AFP -
Joe Pesci betörő Macaulay Culkin szereplő Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan élnek ma az 1990-es évek népszerű mozijának, a Reszkessetek, betörők!-nek a szereplői? Mi lett a gonosz betörővel? Mutatjuk.

Kíváncsi vagy, hogyan boldogulnak ma az életben a film egykori főhősei? Akkor kattints IDE a teljes listáért!

A Reszkessetek, betörők! főszereplőjéről, Macaulay Culkinról sokszor írtunk már. Az egykori gyereksztár lezüllött felnőtté vált, akinek alkohol- és drogproblémáitól hangos a sajtó. De mi lett vajon azóta a film többi szereplőjével?

A Life.hu választása: az egyik betörő, Harry Lime, akit Joe Pesci alakított.

Forrás: AFP

A Kevinre támadó két betörő közül a gonoszabbikat és elszántabbat Joe Pesci játszotta. A családi mozi után még jó néhány ismert produkcióban (A Nagymenők, a Halálos fegyver-filmek, a Vinny, az 1ügyű vagy a Casino) feltűnt, majd visszavonult. Ezután énekléssel, golfozással és reklámokban való megjelenésekkel múlatta az időt. 1998 után mindössze két filmben volt látható, bár többször szóba került, hogy visszatér.

Christian Grey félmeztelen - Jön A szürke ötven árnyalatának új előzetesehttp://www.life.hu/kult/20141107-a-szurke-otven-arnyalatanak-masodik-elozetese-novemberben-jon.htmlBár egy hetet még várnunk kell a nők millióit rabul ejtő erotikus regény filmes változatának teljes trailerére, a készítők 10 másodperccel csillapítják a rajongók kíváncsiságát.KultOrigoSátormozitól a Bed Cinemáig: hogy jutottunk el a nyilvános ágyban filmezésig?http://www.life.hu/kult/20141104-mozitortenet-1895-tol-napjainkig-a-buda-entertainment-and-gastro-bed-cinemaig.htmlAnno vándormozival, sátrakkal, kávézókkal és kocsmákkal indult, mára pedig már a gumicukorfal és a jalapenós, sajtszószos, barbecue-s, nachosrágcsálta multiplexparti sem elég. A mozgóképszínháztól száz év alatt jutottunk el a csúcsrajáratott moziélményig, amikor is 35 ágyban, együtt, párnák közt élvezhetjük az alkotásokat, vagy csinálhatunk valami egészen mást...Kult--Így néz ki ma az E.T., a földönkívüli főszereplőjehttp://www.life.hu/kult/20141031-az-e-t-a-foldonkivuli-cimu-sci-fi-foszereploi-henry-thomas-drew-barrymore-es-a-tobbiek-igy-neznek.htmlAz E.T., a földönkívüli című Steven Spielberg-filmet legalább egyszer már mindenki látta. A barátságos, segítségre szoruló földönkívüli meséje több generációnak meghatározó élményt nyújtott. Vajon hogy festenek ma, 32 évvel a mozi bemutatása után a szereplők?KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.