Itt az idő, hogy elkezd szoktatni a füled Anastasia Steele és Christian Grey magyar hangjaihoz: elkészült a várva-várt trailer szinkronos változata. A kommentelők kifakadtak a magyar szinkronhangokon. Ismerd meg őket!

2015 Valentin-napján debütál A szürke ötven árnyalata trilógia első része a mozikban. Az alkotók addig sem hagyják unatkozni a rajongókat: múlt héten már megjelent kibővített előzetes után immár magyarul is hallgathatjuk Anastasia Steele és Christin Grey erotikától túlfűtött párbeszédeit. Íme:

Az biztos, hogy a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan között csak úgy izzik a levegő – a szinkronos hangok azonban nekünk még hagynak némi kívánnivalót maguk után. Fogjuk a szokatlanságra.

A kommentelők többségének tetszését sem nyerte el a két szinkronhang. Facebookon és a Youtube-on is megírták, mennyire nincsenek kibékülve a magyar hangokkal. Kikről is van szó? Az előzetesben Sallai Nóra és Szatory Dávid a főszereplők hangjai. Fontos azonban, hogy ők nem véglegesek, tehát nem biztos, hogy ők lesznek hallhatók majd a filmben is - tudtuk meg a UIP-Duna Filmtől.