Elkészült A szürke ötven árnyalata előzetesének magyar változata

Forrás: Youtube -
szinkron trilógia erotikus film Szürke 50 magyar előzetes Dakota Johnson mozi A szürke ötven árnyalata hang Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az idő, hogy elkezd szoktatni a füled Anastasia Steele és Christian Grey magyar hangjaihoz: elkészült a várva-várt trailer szinkronos változata. A kommentelők kifakadtak a magyar szinkronhangokon. Ismerd meg őket!

2015 Valentin-napján debütál A szürke ötven árnyalata trilógia első része a mozikban. Az alkotók addig sem hagyják unatkozni a rajongókat: múlt héten már megjelent kibővített előzetes után immár magyarul is hallgathatjuk Anastasia Steele és Christin Grey erotikától túlfűtött párbeszédeit. Íme:

Az biztos, hogy a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan között csak úgy izzik a levegő – a szinkronos hangok azonban nekünk még hagynak némi kívánnivalót maguk után. Fogjuk a szokatlanságra.

A kommentelők többségének tetszését sem nyerte el a két szinkronhang. Facebookon és a Youtube-on is megírták, mennyire nincsenek kibékülve a magyar hangokkal. Kikről is van szó? Az előzetesben Sallai Nóra és Szatory Dávid a főszereplők hangjai. Fontos azonban, hogy ők nem véglegesek, tehát nem biztos, hogy ők lesznek hallhatók majd a filmben is - tudtuk meg a UIP-Duna Filmtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.