Hatalmas show-val érkezik a világhírű DJ a Sziget utolsó napján

Forrás: AFP -
Robbie Williams mínusz egyedik nap Sziget Sziget 2015 Martin Garrix show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek hírek érkeztek a Sziget háza tájáról. Kiderült, hogy a mainstream elektronikus zene legfiatalabb szupersztár DJ-je, Martin Garrix prezentálja majd a leglátványosabbnak ígérkező end show-t.

A korábban kiderült nevek, úgymint az alt-J, a Florence and the Machine vagy Jamie Woon, na meg a múlt héten bejelentett Robbie Williams - akinek mínusz 1. napi koncertjére az első 10.000 kedvezményes árú jegyet már el is kapkodták - mellé most egy újabb csokor fellépő társult. A Telekom 2015-től a fesztivál egyik támogatója, ennek köszönhetően Telekom Aréna néven visszatér a Szigetre az elektronikus tánczene megasátra. A Sziget Fesztiválköztársaság end show-ját ezúttal Martin Garrix zenéje kíséri.

Forrás: AFP

Fellépnek még: W&W. Sander van Doorn, Jaguar Skills, Bassjackers, Julian Jordan, Sidney Samson, The Ting Tings, Passenger, Ella Eyre , Milky Chance ,Jungle zenekar, Tyler, The Creator Infected Mushroom Enter Shikari, High Contrast és a bécsi Camo & Krooked duó valamint Fred V & Grafix, Danny Byrd és MC Dynamite, Jett Rebel, Kensington

Mariza, Goran Bregovic Wedding And Funeral Band, Leningrad, Che Sudaka, Canzoniere Grecanico Salentino, Apollonia, Dixon, Gui, Michael Mayer, Marcel Dettmann, My Favorite Robot.

Kezdődik az év legjobban várt népszokása, a mohácsi busójáráshttp://www.life.hu/kult/20150210-kezdodik-a-mohacsi-busojaras.htmlCsütörtökön veszi kezdetét a hungarikummá vált mohácsi busójárás. A közel egy hétig tartó eseményen a hírek szerint körülbelül 1200 jelmezes fog fáradozni azon, hogy elűzze a telet. Összeszedtünk néhány érdekességet a busójárásról.Kult--Miért jobb inni, mint nem? Így élünk mi, harmincasokhttp://www.life.hu/kult/20150209-szinhazkritika-a-thalia-szinhaz-es-manna-produkcio-eloadasarol-a-szentivanejrol.htmlIzgalmas kortárs darab Ikea-emberekkel, csalódással, öniróniával és szerelemmel. A Szentivánéj előadás nem csak nyomokban tartalmaz szarkazmust és öniróniát. Színházkritika.KultOrigo5 dolog, amiért örülünk annak, hogy Robbie Williams jön a Szigetrehttp://www.life.hu/kult/20150209-a-sziget-fesztival-minusz-egyedik-napjara-jon-robbie-williams-ezert-orulunk-neki.htmlMár csak a tél végét, a tavaszt és egy fél nyarat kell várnunk arra, hogy végre a Sziget Fesztivál nagyszínpadán hallgathassuk Robbie Williams isteni hangját. Összeszedtünk néhány dolgot, amiért nagyon várjuk már a szívtipró koncertjét. Hátha gyorsabban telik így az idő...Kult--Meghalt a legendás szinkronszínész, Izsóf Vilmoshttp://www.life.hu/kult/20150210-izsof-vilmos-szinmuvesz-eletenek-75-eveben-elhunyt.htmlÉletének 75. évében elhunyt Izsóf Vilmos színművész, aki színpadi szerepei mellett filmekben is játszott, neve szinkronszínészként is jól ismert. Nyugodjon békében!Kult--Rózsaszín Bőrönd Expedíció: Rémek kicsiny háza - egy horror-szülinap részleteihttp://www.life.hu/kult/20150206-rozsaszin-borond-expedicio-medvek-teptek-szet-a-fiat-a-japan-nonek.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom.KultThinkstockEz a hétvége még nem lesz Szürke, de annál inkább színeshttp://www.life.hu/kult/20150204-kulturalis-programajanlo-februar-6-8.htmlA szürke ötven árnyalatáig még egy hetet várnod kell, de ez a hétvége garantáltan nem lesz sem egérszürke, sem galambszürke. Ismét színes programokat ajánlunk! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.