Nem lesz többé talipig kék Jennifer Lawrence - Kiszáll az X-Men filmekből

Forrás: Northfoto -
Jennifer Lawrence film X-Men vége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence elárulta, szakít az X-Men franchise-zal, és a 2016-ra tervezett X-Men Apokalipszisben már nem láthatjuk majd. 

A Mystique szerepét játszó Jennifer két részben tűnt fel, tetőtől talpig kéken.

Forrás: Northfoto

A színésznő legutóbbi filmjének, a Bradley Cooperrel közös Serenának a premierjén mondta el az MTV riportereinek, hogy kiszáll az X-Men sorozatból. A Serena egyébként hatalmas bukás lett. Kíváncsian várjuk, mi lesz a színésznő következő nagy dobása.

"A legszexibb étel biztosan nagyon kontrasztos ízekből áll" - Íme, a top 10 magyar étteremhttp://www.life.hu/kult/20150324-marciusban-10-etterem-es-10-street-food-etterem-kerult-a-dining-guide-top-10-be.htmlOlyan ember nincs, aki nem szeret enni. Ahogy a pizzamester, Gianni is mondja, az evés élvezet, az ízekért, az élményért eszünk. A Dining Guide pedig utánajárt, hol érdemes ezt tenni.KultFotó: Zsigmond László/Life.huEgy sálnak adott életet Robert Pattinson terhes barátnőjehttp://www.life.hu/kult/20150325-fka-twigs-robert-pattinson-baratnoje-terhes-es-egy-salat-szul-legujabb-videoklipjeben.htmlErről a klipről beszél most az egész világ: FKA Twigs hatalmas pocakkal vajúdik, majd hoz világra egy nagyon hosszú, színes sálat.Kult--Első filmjét rendezi Bradley Cooperhttp://www.life.hu/kult/20150325-elso-rendezesere-keszul-bradley-cooper-szinesz.htmlElső rendezésére készül Bradley Cooper. Az amerikai színész a Warner Bros. filmstúdióval folytat tárgyalásokat a Csillag születik című 1937-es romantikus dráma harmadik feldolgozásának elkészítéséről.Kult--Csatornát váltott a Showder Klubhttp://www.life.hu/kult/20150324-csatornat-valtott-a-showder-klub-a-stand-uposok-az-rtl-2-n-lathatok.htmlVisszatértek a képernyőre a stand-up comedy ismert arcai hétfőn késő este. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoBoggie: "Elszomorít, hogy bárki a békéért és a békéről szóló dalomat önmaga vagy nemzete elleni támadásként kívánja beállítani"http://www.life.hu/kult/20150323--izrael-allam-nagykovete-kifogassal-elt-csemer-boglarka-boggie-wars-for-nothing-cimu-dalanak.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a napokban Izrael állam nagykövete kifogással élt Csemer Boglárka „Boggie” Wars for Nothing című dalának háttérvetítésével kapcsolatban. Az énekesnő ezúttal - először és utoljára - kommentálta a témában megjelent sajtóhíreket. KultFotó: Bielik István - OrigoMinden idők öt legszerethetőbb prostituáltja a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20150323-minden-idok-ot-legszerethetobb-prostitualtja-a-filmvasznon-micsoda-no-irma-te-edes-dugipenz.htmlImmár 25 éve, hogy március 23-án bemutatták a Micsoda nő!-t a mozikban. Ezen a jeles napon pedig mi mással tiszteleghetnénk a világ egyik leghíresebb szegény lány-gazdag férfi románca előtt, ha nem a filmtörténet leghíresebb és leginkább szeretetreméltóbb prostituáltjaival? Mutatjuk őket.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.