Itt egy újabb szenzációs magyar találmány - Már most rajong érte a világ!

találmány külföld térkép stressz Budapest dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal formatervező, Sátor Dénes alkotása már bejárta a világhálót, és hatalmas népszerűségnek örvend.

A gumiból készült, oxigénnel töltött stresszlabda egy Budapest-térképet ábrázol. A működése roppant egyszerű. Ha összenyomjuk, akkor szó szerint rázoomolhatunk egy általunk kiválasztott területre, ha pedig elengedjünk, akkor visszatérhetünk az eredeti pozícióba. - írja a Világevő.

Forrás: labsator.tumblr.com

"A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős formatervező hallgatója vagyok. Felvidéken születtem, de az egyetem miatt Budapesten élek jó pár éve. Nagyon szeretek utazni, és szeretem a térképeket, sokat foglalkoztam a témával. Az ötlet egy lufi felfújása során jött, amin egy boldog születésnapot felirat állt." – mesélte Dénes.

A találmány jelenleg még nincs forgalomban, egyelőre csak egy terv, de alig várjuk, hogy megkezdődjön a gyártás. Több külföldi, dizájnnal foglalkozó oldal már fel is fedezte a magyar alkotást.

Vége a hosszú várakozásnak! Novemberben jön ki Adele legújabb albumahttp://www.life.hu/kult/20150828-adele-legujabb-albuma-novemberben-jelenik-meg-negy-evvel-az-elozo-utan.htmlAz Oscar- és Golden Globe-díjas, valamint nyolcszoros Grammy-díjas angol énekesnő sokáig várakoztatta rajongóit, de végre, négy év szünet után, kiadja legújabb lemezét.Kult--Stohl András lesz az új Alföldi Róbert http://www.life.hu/kult/20150828-stohl-andras-lesz-az-uj-alfoldi-robert-a-jatekkeszito-cimu-eloadasban.htmlMegújult dalokkal, megújult díszlettel, megújult szereplőgárdával kerül ismét színpadra a tavalyi év egyik legnagyobb sikere: A Játékkészítő. Kult--Együtt énekelte Taylor Swift és Lisa Kudrow a "Büdös macskát"http://www.life.hu/kult/20150827-taylor-swift-a-jobaratok-sztarjaval-lisa-kudrow-val-enekelte-a-budos-macskat.htmlUgye megvan az a jelenet a Jóbarátokból, amelyben a Phoebe Buffay-t alakító Lisa Kudrow előadja a Büdös macska című dalát a kávézóban? Pontosan ezt a szerzeményt énekeltette el a színésznővel Taylor Swift az egyik koncertjén.Kult--18 éves magyar lány lett a világ legjobb basszusgitárosahttp://www.life.hu/kult/20150827-magyar-lany-lett-a-vilag-legjobb-noi-basszusgitarosa.htmlMuck Éva nyerte meg az Egyesült Államokban rendezett Queen of Strings nevű versenyt. KultOrigoSzeptembertől változnak a helyesírás szabályaihttp://www.life.hu/kult/20150826-a-helyesirasi-szabalyok-szeptembertol-megvaltoznak.htmlSzeptember elejétől másképp fogunk helyesen írni, ekkor lép ugyanis életbe az új helyesírási szabályzat, amely az előzetes hírek szerint sokkal inkább "felhasználóbarát" lesz, a benne foglalt normák jobban közelítenek majd a gyakorlathoz. KultThinkstockA szemétből gyűjtötte össze a húszezer kötetes könyvtárathttp://www.life.hu/kult/20150826-huszezer-kotetes-konyvtarat-gyujtott-ossze-a-szemetbol-a-kolumbiai-konyvek-lordja.htmlMintegy húszezer kötetes könyvtárat gyűjtött össze szemétbe dobott könyvekből egy kolumbiai férfi, akit hazájában a Könyvek lordjaként tisztelnek, amiért több ezer kolumbiai gyerekhez vitte el az olvasás szeretetét.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.