Zalatnay Cini mellszobrot kapott

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Keszthely Zalatnay Sarolta alkotás szobrász mellszobor énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyagszobrot készítettek a népszerű énekesnőről, Zalatnay Saroltáról. A Keszthelyen élő, Túri-Török Tibor, egy 1967-es lemezborító alapján készítette el az alkotást kedvenc énekesnőjéről. 

A szobrász Magyarország első könnyűzenei szoborparkját szeretné elkészíteni, ahol olyan híres zenészek kapnának helyet, mint Jim Morrison a Doors énekese vagy John Lennon, a Beatles tagja. A harminc mű között olyan magyar énekesek is szerepelnének, mint Máté Péter, Szécsi Pál, és Zalatnay Cini - írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Kamaszkoromban a kedvenc énekesnőm volt, és a mai napig imádom a hangját. Egyértelmű volt, hogy bekerül a szobrok közé. Ráadásul személyes emlékek is kötnek hozzá. Annak idején többször találkoztunk a régi Metró Klubban" - mesélte Tibor.

Az énekesnő a lapon keresztül értesült az alkotásról, és a képek láttán nagyon meglepte őt a hír.

"Nem tudtam a dologról, de nagyon megtisztelő, hogy ilyen nemzetközi, halhatatlan sztárok közé sorolnak. Várom, hogy láthassam az alkotást" - mondta a Borsnak Zalatnay Sarolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.