Teljesen kiakadt a A szürke ötven árnyalatának producere

Forrás: Youtube -
rajongó film Henry Cavill A szürke ötven árnyalata pletyka casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók már annyira nem bírnak magukkal, hogy mindenféle pletykákat terjesztenek a 2017-ben megjelenő filmről. A sikerkönyv adaptációjának producere ezen most jól fel is húzta magát, és tisztázta a dolgokat.

Dana Brunetti azért háborodott fel, mert a rajongók körében elterjedt, hogy Az acélember-ből és Az U.N.C.L.E. emberé-ből ismert Henry Cavill fogja alakítani Anastasia Steele új főnökét a folytatásban.

Forrás: Youtube

„El sem kezdtük még a szereplőválogatást, olyannyira, hogy még casting igazgatónk sincs. Annyi biztos, hogy James Foley a rendező, a trilógia szerzőjének férje, Niall Leonard írja a forgatókönyvet, és persze a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan is visszatér” – nyilatkozta a producer.

A szürke ötven árnyalata miatt nem szexelünk

A legújabb kutatások szerint a média akkora nyomást tesz az emberekre, hogy képtelenek felszabadultan szexelni. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Elárverezi Faludy György hagyatékát az özvegyehttp://www.life.hu/kult/20151012-faludy-gyorgy-hagyatekat-elarverezi-ozvegye-faludy-fanny.htmlKiárusítja Faludy György hagyatékát a költő özvegye, Faludy Fanni: november 5-én kerülnek árverésre a személyes tárgyai, kitüntetései, illetve soha nem látott, kiadatlan kéziratai. Kult--'90-es évek lányai, készen álltok a szuper hírre?http://www.life.hu/kult/20151011-egyutt-indulhat-turnera-a-backstreet-boys-es-a-spice-girls.htmlBackstreet's back alright! És nem csak a levestészta hajú fiúk, de legjobb barátnőink, a fűszeres lányok, azaz a Spice Girls is visszatér! Kult5 nagyon motiváló idézet - Tuningold fel magad!http://www.life.hu/kult/20151009-motivalo-idezetek-motivacio-eletvezetes.htmlFontos, hogy a szemed előtt mindig lebegjen egy cél. Sose add fel az álmaidat! Összegyűjtöttünk néhány remek motivációs idézetet. Ha akarod, írd fel őket egy cetrlire, és ragaszd ki a lakás bármely pontjára őket. KultThinkstockÍme, az öt legtanulságosabb idézet a "Nem kellesz eléggé"-bőlhttp://www.life.hu/kult/20151010-ime-az-ot-legtanulsagosabb-idezet-a-nem-kellesz-elegge-bol.htmlKijózanító igazságaival egy nagyon fontos dologra mutatott rá a "Nem kellesz eléggé" című film, mégpedig arra, hogy olyan szekér után ne fussunk, amelyik úgysem vesz fel. Íme, az öt legonfontosabb idézet a filmből. KultOrigoBridget Jones iszonyatosan lepukkanthttp://www.life.hu/kult/20151009-renee-zellweger-bridget-joneskent-nagyon-lepukkant.htmlMár aggódtunk, hogy Renée Zellweeger plasztikázása miatt Bridget Jones sem lesz a régi – de a színésznő erre most rácáfolt. Kult--Így telik egy rohamosztagos napja - Fotók!http://www.life.hu/kult/20151009-rohamosztagosok-egy-napjarol-keszitett-fotosorozatot-egy-spanyol-fotos-vicces-kepek.htmlA Halálcsillagon is van bizony szabadnap, és egy-két űrcsata mellett néha belefér egy lazító koktél. Elképesztően vicces fotósorozat következik! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.