200 gyerek közül választották ki Macaulay Culkint a Reszkessetek, betörők! főszerepére

TV GO -
film Macaulay Culkin évforduló Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 évvel ezelőtt mutatták be Amerikában a Reszkessetek, betörők! című filmet, amelyet azóta is minden évben kötelező megnézni az ünnepek alatt. Íme, néhány tény, amelyet biztosan nem tudtál a kedvenc karácsonyi mozidról!

A jubileumi évforduló alkalmából a film készítői a Chicago Magazine-nak meséltek néhány érdekességet, többek között azt, hogy a forgatókönyvíró John Hughes már a kezdetektől tudta, hogy Macaulay Culkin lesz a legideálisabb Kevin szerepére - írja a TV GO.

TV GO

Hughes ugyanis a Belevaló papaótló című filmben már rendezte az akkor 8 éves Culkint, azonban nem akart a rendező, Chris Columbus helyett dönteni, ezért 200 gyereket hallgattak meg a szerepre.

Megnéztem a kétszáz felvételt a gyerekekkel, aztán bejött Macaulay, olvasott egy kicsit, és tudtam, hogy ő az. Azért kedves volt Johntól, hogy hagyta, magamtól jöjjek rá

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.