R. R. Martin elárulta, mikor jön ki az új Trónok harca-kötet

Forrás: AFP/Taylor Hill -
sorozat könyv fantasy R. R. Martin Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos: nem jelenik meg R. R. Martin regényciklusának újabb kötete az áprilisi évad rajtja előtt, noha többször megígérte, hogy így lesz. 

Erről maga a szerző számolt be blogján január 3-án, és sok százezren azért csalódottak, mert szerintük élvezhetőbb a fantasy, ha az ember előbb elolvassa az ezeroldalas regényeket, majd utána nézi meg a sorozatot - írja az Origo.

Forrás: AFP/Taylor Hill

"A kiadóm csalódott, akárcsak az HBO, az ügynökeim. A külföldi kiadók és fordítók is csalódottak, de valószínűleg senki nem olyan csalódott, mint jómagam" - írta, de ezért aligha sajnálják meg a Trónok harca-rajongók, ugyanis Martin száz más dologgal foglalkozott mostanában, nem csak az írásnak élt. A regényt már 2015 októberében le kellett volna adnia. A hívek 2011 óta nem kaptak folytatást, csak képernyőn, ami persze nem ugyanaz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.