Két főszereplő is abbahagyná a Trónok harcát

sorozat színész Maisie Williams főszereplő Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a sorozat rajongói alig várják a hamarosan induló új évadot, addig a szereplők között vannak olyanok, akik a közeljövőben már inkább kiszállnának a dologból. 

Ayra alakítója, Maisie Williams szerint tudni kell, mikor érjen véget egy sorozat: "Ha egyre mohóbbak lennénk, és többet és többet akarnánk, soha nem tudnánk megteremteni azt a sorozatot, amit most látnak a nézők. Könnyű belelovallni magunkat, hogy ne akarjuk befejezni. Jó ideig az életünk volt, de igazán hálás vagyok mindazoknak, akik meghozták azt a döntést, hogy véget vetnek a történetnek" - mondta a sztár.

Maisie Williams Forrás: AFP/Ethan Miller

"Ha megkérdeznéd az HBO könyvelőit, ők még ötven szezont szeretnének. De nem fog ez olyan sokáig tartani" - nyilatkozta a Davost játszó Liam Cunningham a DigitalSpynak. Kiváncsian várjuk, hogy vajon meddig tart még a népszerű sorozat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.