Lady Gaga előadása volt az Oscar egyik legerősebb pillanata

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
szexuális erőszak Oscar 2016 bántalmazás áldozat Oscar-díjkiosztó előadás Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állva tapsolták az énekesnőt, aki a Til It Happens To You című slágerét adta elől szexuálisan bántalmazott áldozatokkal a gála színpadán.

Az Oscar-díjátadó egyik legerősebb momentuma volt, amikor Lady Gaga színpadra lépett, és elénekelte a Til It Happens To You című, szexuális erőszakról szóló dalát.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

Az énekesnőt, aki közvetlenül a Saul fia című filmjéért Oscar-díjat kapott Nemes Jeles László beszéde után következett, bántalmazott nők és férfiak vették körbe az előadás alatt. Karjukon olyan különféle feliratokat olvashattak a nézők, mint Nem a te hibád vagy Túlélő. A videót alább tekintheted meg:

/1602/A_88_2016229102338Tragédia! Halálra fagyott az eltűnt győri lányhttp://www.life.hu/news/20160229-halara-fagyott-az-eltunt-gyori-lany-bodecs-rebeka.htmlRebeka holttestét egy Győrszentiván közelében lévő kavicsbányánál találták meg szombat délelőtt. News--"Hogy lehet képernyőn?" Keményen beszólt Demcsák Zsuzsának Bella Leventehttp://www.life.hu/news/20160229-demcsak-zsuzsanak-beszolt-az-egykori-megasztaros-bella-levente-aki-most-a-hirtv-musorvezetoje.htmlA Megasztár egykori versenyzője nem rejtette véka alá véleményét. Őszintén és nyersen írta le, mit gondol a műsorvezetőről! NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoObama fagyiárusból lett elnökhttp://www.life.hu/news/20160228-barack-obama-elso-munkahelyen-fagyit-arult.htmlBarack Obama megosztotta első élményét és tapasztalatait, amit a munkaerőpiacon szerzett. Egyértelműen a fiatalokat szeretné ezzel a történettel motiválni. News--Másfél millió gyűlt össze az adományokat kérő magyar énekesnek, Sickratmannekhttp://www.life.hu/news/20160226-masfel-milliot-kapott-sickratman-1.htmlPénzt kért Facebook-oldalán Sickratman, akit onnan ismerhetünk, hogy nem egy dala beköltözött a fülünkbe, de a Belga tagjaként is hallhattuk már. Most pedig egy megható sztori főszereplője lett, amiben rajongói nem egész 1 nap alatt, másfél milliót gyűjtöttek össze neki. News--Szex a halál után, vagy vérfertőzés? Svédországban megtörténhet!http://www.life.hu/news/20160226-engedelyeztetni-akarjak-a-testverekkel-es-a-hullakkal-valo-szexelest.htmlA Svéd Liberális Néppárt ifjúsági szervezete úgy gondolja, hogy engedélyezni kéne a testvérek közötti és a hullákkal folytatott szexuális kapcsolatot, ám csak akkor, ha az illető még életében beleegyezett. News--Meghalt az orvos, akit Elvis Presley halálával vádoltakhttp://www.life.hu/news/20160226-george-nichopoulos-sztarorvos-elvis-presley-kezeloorvosa-meghalt-88-eves-koraban.htmlGeorge Nichopoulos 1967-től kezelte a Királyt egészen a haláláig, engedélyét nem sokkal később elvették tőle. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.