Szex a halál után, vagy vérfertőzés? Svédországban megtörténhet!

Forrás: Thinkstock -
szex hulla Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Svéd Liberális Néppárt ifjúsági szervezete úgy gondolja, hogy engedélyezni kéne a testvérek közötti és a hullákkal folytatott szexuális kapcsolatot, ám csak akkor, ha az illető még életében beleegyezett.

A Svéd Liberális Néppárt ifjúsági szervezete (LUF) több, a szexualitással foglalkozó törvény eltörlését kezdeményezte, mint például azt, amely tiltja, hogy a 15 évnél idősebb testvérek szexuális viszonyt folytassanak, vagy, hogy

lehetővé tegyék a halál utáni közösülést.

A LUF Stockholm elnöke szerint az vérfertőzés elleni törvények csupán "morális törvények", amelyek "nem védik senki biztonságát jelenleg".

"Tisztában vagyok azzal, hogy a vérfertőzést undorítónak és szokatlannak tartja a társadalom, de törvényileg nem lehet meghatározni, hogy mi undorító" - mondta Johnsson.

Családban marad (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

Ezért is kellene engedélyezni a halottakkal való közösülést, de csak akkor, ha

még életében beleegyezik az illető.

A Liberális Néppárt központi irodája azonban nem értett egyet az ifjúsági szervezet döntéseivel.

"Az vérfertőzés illegális, és ennek így is kell maradnia" - mondta a Liperális Néppárt elnöke, majd hozzátette, hogy "továbbra is tiltott marad a nekrofília."

Eközben Carl B. Hamilton, a Svéd Liberális Párt egyik országgyűlési képviselője a Facebookon kijelentette, hogy szerinte az ifjúsági szervezet csupán publicitást akart nyerni - írja az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.