Osvárt Andrea ledobta a textilt: pucéron látható a sztár!

színésznő pucér videó Osvárt Andrea rövidfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar színésznő mostanában két olyan külföldi filmben is szerepelt, ami kiemelkedően sikeres volt az adott országban. A Yes című rövidfilmben a dögös híresség gyorsan megszabadul a ruháitól. 

A 2013-as Yes rendezője a Maestro című animációs rövidfilmjéért Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza volt, a nyolcperces kisfilmet 2014 végén három napig játszották egy Los Angeles-i moziban, hogy ezzel alkalmassá váljon az Oscar-jelölésre, de végül nem került a legjobb öt közé - írja az Origo.

M. Tóth Géza második élőszereplős munkája afféle tanmese, amiben Osvárt Andrea mint jól szituált menedzsernő összetalálkozik kisgyerekes, kéregető alteregójával. Bár egymáshoz egy szót sem szólnak, mert a menedzsernő végig a telefonjához beszél, és csak azt ismételgeti: "yes", a találkozás mégis megváltoztatja mindkettejük életét. A menedzsernő lassan mindenét odaadja a koldusnak, a koldus pedig a gyerekét is eldobva tesz minden földi jót boldogan a magáévá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.