Ilyet még nem láttál! Így szinkronizálnak a színészek: videó!

szinkron színész videó stúdió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szinkronizálás kulisszatitkaiba avatja be a nézőket négy kedvelt hazai színművész. Ha egy jót akarsz nevetni, ne hagyd ki ezt a pár percet. 

Kedvenc szinkronszínészeink - Csankó Zoltán, Csuha Bori, Hamvas Dani és Kerekes József -hajlandóak voltak egy kis improvizációs játékra. Egy teljesen steril stúdióban - hang és képi segítség nélkül - azt a feladatot kapták, hogy egy előre meghatározott szöveget a stúdió instrukciói alapján töltsék meg tartalommal. Az eredmény fergeteges!

67 éves lett az első magyar űrhajós, Farkas Bertalanhttp://www.life.hu/kult/20160802-farkas-bertalan-67-eves-lett-az-elso-magyar-urhajos.htmlMind a mai napig részt vesz az űrkutatás népszerűsítésében Farkas Bertalan, aki valamivel több, mint 36 évvel ezelőtt indult el küldetésére. Kult--Itt a legújabb Trainspotting előzetes, a rajongók már most imádják http://www.life.hu/kult/20160727-trainspotting-itt-a-legujabb-elozetes-videon-az-osszes-regi-szereplo.htmlHuszonegy évvel a legendás kultfilm bemutatója után, jövő januárban a mozikba kerül a Trainspotting folytatása. Kult--Megint tarolt a Tiszta szívvel és a Liliom ösvényhttp://www.life.hu/kult/20160723-a-palicsi-filmfesztivalon-till-attila-tiszta-szivvel-cimu-filmje-kozonseg-dijat-nyert-fliegauf.htmlTill Attila Tiszta szívvel című filmje a versenyprogram legnépszerűbb filmjeként elnyerte a közönség díját, Fliegauf Bence Liliom ösvény című alkotását fődíjjal tüntette ki a Párhuzamok és Ütközések nevű versenyprogram zsűrije a péntek este véget ért 23. palicsi filmfesztiválon. KultOrigoEnnyit változtak a Barátok közt sztárjai az elmúlt 18 évben http://www.life.hu/kult/20160720-baratok-kozt-18-ev-alatt-ennyit-valtoztak-a-sztarok-varga-izabella-varkonyi-andras-szoke-zoltan.htmlAz RTL Klub sorozata 1998. október 26-a óta van képernyőn, 2016. július 21-én érkezik a 8000. epizód. Az első részben feltűnt színészek közül már csak Varga Izabella, Várkonyi András, Szőke Zoltán és Tihanyi Tóth Csaba szerepel, a többiek idővel elhagyták a szériát. Kult--Paul Potts: "Nem akarok érzelmileg túlterhelt lenni" http://www.life.hu/kult/20160718-paul-potts-interju-a-sztar-sokaig-onbizalom-hianyos-volt-az-elso-britain-s-got-talent-nyertese.htmlA 45 éves énekes a "sztárélet" előtt az anyagi csőd szélén állt. Miközben felesége a végrehajtóktól rettegett, a férfi feldobott egy aprópénzt. Fej vagy írás? Úgy döntött, ha fejet mutat az érme, benevezi magát az éppen akkor induló televíziós tehetségkutató vetélkedőbe. Így lett. Ma már elismert művész, aki az első Britain's Got Talent nyerteseként került a köztudatba. Hamarosan hazánkba érkezik, hogy a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik fellépője legyen. KultAFP4 film, amiben nagyon szexi volt a ma szülinapos Harrison Fordhttp://www.life.hu/kult/20160712-harrison-ford-szuletesnapos-4-film-amiben-nagyon-szerettuk.htmlNem olyan jóképű, mint Brad Pitt, és nincs olyan álomteste, mint Gerard Butlernek, Harrison Fordért mégis rajonganak a nők. Természetesen mi is ebbe a táborba tartozunk, és 74. születésnapjára össze is szedtük azt a 4 filmjét, amiben szerintünk a legszexibb volt a színész. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.