Keresztes Ildikó 52 éves lett

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
ünnep Keresztes Ildikó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó túl az ötvenen is energikus, és fiatalos. Kikapcsolódásra nem is nagyon jut ideje, hiszen a fellépések és a színházi szerepek töltik ki a mindennapjait, amik egyszerre pihentetőek és fárasztóak.

Keresztes Ildikó színésznőként és énekesnőként is számos alkalommal bizonyította tehetségét. 1999-ben debütált az első nagylemeze, ettől kezdve szinte nem volt olyan év, amikor ne hallottunk volna róla. A színházat viszont már 1988-ban meghódította, élete első szerepét A költő visszatér című rockoperában kapta.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Keresztes Ildikó azóta is folyamatosan játszik, állandó szereplője a szabadtéri színházaknak is, de attól sem riad vissza, hogy tapasztalatával segítse a fiatalokat. Erre először az X- Faktorban volt lehetősége az énekesnőnek. A tehetségkutató műsornak 3 évadon keresztül ő volt az egyetlen női mentora. Sok fiatalt segített mielőtt átadta másnak ezt a stafétabotot, és figyelmét ismét 100 százalékban a színháznak és az éneklésnek szentelte volna. Keresztes Ildikó évek óta nem jelentkezett új nagylemezzel, de a Life.hu-nak korábban elárulta, hogy már készen is van az albuma!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.