Vesd bele magad az izgalmakba: ne hagyd ki ezeket a programokat!

színház kultúra koncert mozi programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

The Renewal Show - Mága Jennifer

Október 9.

MOM Kulturális Központ

Mága Jennifer immár a harmadik show-műsorára készül The Renewal Show címmel, emellett bemutatásra kerül legelső videoklipje is. 2016. október 9-én, a MOM Kulturális Központban rendezendő nagyszabású koncerten az igényes könnyűzenéé lesz a főszerep. A pop, jazz és az R&B zenei stílus legnépszerűbb dalai szólalnak meg a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében. A koncerten Celine Dion, a Queen, Rihanna, Beyonce, Barbra Streisand és Christina Aguilera slágereit hallhatja a közönség.

Forrás: ANTALY/Murat Sudan

Vadnyugat. Az avantgárd Wrocław története

Október 1. - November 27.

Ludwig Múzeum

A kiállítás a hatvanas évektől napjainkig terjedő időszakban készült képzőművészeti alkotásokat, filmeket, fotódokumentumokat és hangfelvételeket mutat be - összesen majdnem ötszáz munkát a wrocławi vizuális művészet, építészet, urbanizmus, színház, film, dizájn és a mindennapi élet területéről. A több éves kutatáson alapuló projekt nem a wrocławi művészet történetét mutatja be, hanem magát a várost, annak művészetén keresztül.

Forrás: Ludwig Múzeum

Fiatal Lengyelország - A valóság utóérzései

Október 1. - December 4.

Ludwig Múzeum

A történelemmel, a társadalmi változásokkal, az identitás kérdésével és a művészettörténeti tradícióval egyaránt foglalkozó tárlat a legfiatalabb nemzedék hangját szólaltatja meg. A csoportos kiállítás hazájuk rögvalóságát megörökítő, vizsgáló és kritizáló alkotók állásfoglalásaként is értelmezhető, olyan nemzetközileg ismert művészek szereplésével, mint Agnieszka Polska vagy a Slavs and Tatars formáció.

Forrás: Ludwig Múzeum

100 gitáros egy színpadon

December 28.

Papp László Budapest Sportaréna

10 szólista, 90 ritmusgitáros, 2 énekes, 1 dobos és 1 DJ varázsolja el világon egyedülálló produkciójával az Aréna közönségét 2016. december 28-án. A különleges produkció hiteles, magával ragadó, zeneileg változatos, nem csak a füleket, hanem a szemeket is kényezteti. A legnagyobb hazai zenekar bemutatkozó koncertjének repertoárja nagyon sokszínű. Különleges utazásra visznek, ahol sok állomást végigjárhatunk Beethoventől Pharell Williamsig, a Queentől a legismertebb filmzenékig. Mindezt a legfrissebb zenei világnak megfelelően, amelynek részeként egy DJ is hozzájárul a hangzás kialakításához.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A lány a vonaton

A Cinema City összes mozijában

Rachel minden áldott nap felül a vonatra, hogy bemenjen a városba, és minden áldott nap kétszer elhalad a régi háza előtt. A ház előtt, ahol a volt férje az új feleségével és nemrég született gyermekükkel lakik. Rachel képtelen elengedni a múltat, és miközben fájdalmát alkohollal próbálja enyhíteni, egy fiatal párról talál ki történeteket, akiket a várakozó vonatról figyel meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.