OneRepublic és Martin Garrix is fellép az EMA színpadán

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
EMA Martin Garrix OneRepublic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV újabb világsztárokat jelentett be, akik november 6-án biztosan jelen lesznek az MTV European Music Awards gálán. Színpadra lép a One Republic és a két holland szupersztár, Martin Garrix és Afrojack is, akikhez díjátadóként csatlakozik majd Nina Dobrev, Deepika Padukone, Jourdan Dunn, Winnie Harlow és Jaden Smith.

Igazi sztárdömping lesz az MTV European Music Awards gálán! Alighogy kiadta negyedik, Oh My My című nagylemezét a OneRepublic, a banda máris utazik Rotterdamba, hogy élőben is előadhassák vadonatúj slágereiket, és természetesen a fellépés után azért is izgulhatnak, hogy elnyerik-e a 'Legjobb World Stage' címet. Ebben a kategóriában jelölték ugyanis az együttest.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A One Republic mellett szintén színpadra lép a holland sztár DJ, Martin Garrix. „Nagyon örülök, hogy újra visszatérhetek az MTV EMA színpadára. Egész évben ezt a bulit várom, így külön szenzációs, hogy idén a hazámban rendezik a díjátadót"- mondta. A DJ mellett egy másik holland születésű szupersztár is feltűnik majd a rotterdami Ahoy stadion színpadán: Afrojack immáron harmadik alkalommal koncertezik a díjátadón, ráadásul jelölt is, a DJ a 'Legjobb elektronikus' kategóriában száll versenybe.

DJ Afrojack Forrás: AFP/Getty/Kevin Winter

A fellépő sztárokhoz díjátadóként csatlakozik majd a színpadon Nina Dobrev és Deepika Padukone, akiket a 2017-ben várható xXx: Újra akcióban című filmből ismerhet a közönség, Jourdan Dunn, szupermodell, Winnie Harlow, kanadai aktivista és modell, illetve a Get Down című Netflix sorozatból ismert Jaden Smith.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.