Így néznek ki a bandatagok arcukat megbélyegző tetoválások nélkül

tag banda tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz, hogy a volt bandatagok munkát találjanak, és beilleszkedjenek a társadalomba, a tetoválások eltávolítása egy nagyon fontos lépés. Steven Burton fotós megmutatta, hogy néznének ki az egykori tagok a megbélyegző varratok nélkül.

Az egykori bandatagoknak nem könnyű új életet kezdeni, hiszen a megélhetésük is az egykori csapatukon múlott. Kötődésüknek fizikai jelei is vannak: számos tetoválás borítja a testüket, amik közül a legszembetűnőbbek az arcon megjelenő varratok. Ezek eléggé behatárolják a lehetőségeiket, ezért jött létre a Homeboy Industrie, ahol Greg Boyle atyával az élen segítenek az újrakezdésben és a tetoválások eltávolításában. Steven Burton fotográfus hallott erről a projektről, és megszállta az ihlet: Photoshop segítségével néhány korábbi bandatagról eltávolította a varratokat megmutatva, ez mennyit is számít!

/1611/Banda2016117123133
Justin Bieber lett az idei MTV EMA legnagyobb nyertesehttp://www.life.hu/kult/20161107-nezd-meg-a-2016os-mtv-ema-nyerteseit-justin-bieber-3-szobrot-vitt-haza.htmlLélegzetelállító színpadkép, a legtehetségesebb világsztárok és több tízezres rajongótábor - vasárnap este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán. Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a 'Legjobb dal' és a 'Legjobb kanadai előadó' kategóriákban, sőt a Belieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a 'Legnagyobb Rajongótábor' díjat is. Kult--Gyászhír! Elhunyt Kocsis Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20161106-kocsis-zoltan-hatvannegy-eves-koraban-elhunyt-kossuth-es-liszt-dijas-zeneszlegenda.htmlHatvannégy éves korában elhunyt Kocsis Zoltán Kossuth- és Liszt-díjas karmester, zongoraművész és zeneszerző a Nemzeti Filharmonikusok vezetője.KultOrigoEgy élő legenda: 84 éves lett Vitray Tamás http://www.life.hu/kult/20161105-vitray-tamas-84-eves-lett.html"Hogy is van ez?", "Kapcsoltam", vagy éppen "Fekete-fehér, igen-nem" - csak néhány kultikus műsor, amelyek Vitray Tamás nevéhez fűződnek. Több mint fél évszázados pályafutása során Vitray hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb tévés személyisége lett. Kult--Így fest Emma Watson A szépség és a szörnyetegben http://www.life.hu/kult/20161103-emma-watson-a-szepseg-es-a-szornyeteg-csodasan-nez-ki-a-barna-haju-szineszno.htmlElkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melyből most exkluzív képeket is láthatunk, hála a stúdiónak. Kult--Micsoda ajánlat! Ingyenesen filmnézésre invitál a főváros http://www.life.hu/kult/20161102-kulturalis-programajanlo-mozi-es-filmunnep-ukran-filmhet-ingyenes-alkotasok.htmlMozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoRengeteget változtak a Szívek szállodája szereplői!http://www.life.hu/kult/20161102-a-szivek-szallodaja-szereploi-akkor-es-most.htmlMár nem kell sokat aludni, hogy újra belevethessük magunkat Stars Hollow mozgalmas életébe, november 25-től a rajongók számára is elérhető lesz a felélesztett sorozat. A főszereplők rengeteget változtak, mióta legutóbb láthattuk őket, nézd meg, ki mennyire hasonlít egykori önmagára. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.