Dobrády Ákos dalát is ellopták: ezt a slágert másolták le

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
dal lopás Dobrády Ákos plágium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobrády Ákos Facebook-oldalán mutatta meg, hogy tőle is loptak már dalt.

Egyre több plágiumra vagy annak gyanújára derül fény. Minden Petruska András kizárásával kezdődött, akinek számáról A Dal szakértői úgy vélték, kimeríti a plágium fogalmát. Ezután megvádolták Nagy Ferót is dallopással, Delhusa Gjon pedig Pápai Jociékról állította azt, hogy a legújabb számukat az ő dalai ihlették.

Dobrády Ákos egyik dalát is ellopták Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Most pedig Dobrády Ákos mutatta meg, hogy az ő egyik dalát is ellopták, méghozzá a Nem jön álom a szememre című nótát másolta le a Camera Obscura nevű skót együttes. „Ezt már korábban is megosztottam, de még mindig nem léptünk semmit. Ki mit gondol? Érdemes végighallgatni, egyre durvább lesz” – idézi a Ripost Dobrádyt.

Jobb ember leszek: ilyen volt egy egész hónap a dicséret jegyébenhttp://www.life.hu/kult/20190228-jobb-ember-leszek-ilyen-volt-egy-egesz-honap-a-dicseret-jegyeben.htmlA bank diszpécsere, a kolléganők és a közeli barátok is kaptak tőlem dicséretet februárban. Akadtak nehézségeim, de úgy döntöttem, hogy nem hagyom magam, felveszem a kesztyűt. Úgy vélem, megérte, bár erről lehet, hogy a dicséretben részesülőket kellene inkább megkérdezni. De lássuk, hogyan teljesítettem én a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának februári kihívását, melynek a középpontjában a dicséret állt. KultOrigoHosszú Katinka Vecsei H. Miklóssal olvas zsebkönyveket a medence szélénhttp://www.life.hu/kult/20190228-hosszu-katinka-vecsei-h-miklossal-olvas-zsebkonyveket-a-medence-szelen.htmlHosszú Katinka könyvet olvas a medence szélén Vecsei H. Miklóssal. Kult--Programajánló március első hétvégéjérehttp://www.life.hu/kult/20190227-programajanlo-marcius-elso-hetvegeje.htmlVégre itt a március, az első tavaszi hétvégét érdemes lesz a négy falon kívül tölteni. Mutatjuk a legjobb programokat erre a hétvégére. KultOrigoRákos megbetegedés miatt elhunyt Andy Anderson, a Cure zenekar egykori dobosahttp://www.life.hu/kult/20190228-rakos-megbetegedes-miatt-elhunyt-andy-anderson-a-cure-zenekar-egykori-dobosa.html68 évesen elhunyt a Cure együttes egykori dobosa, Andy Anderson. A legendás zenész négyes stádiumú rákkal küzdött. Kult--David Hasselhoff visszahozza a Knight Riderthttp://www.life.hu/kult/20190227-david-hasselhoff-visszahozhatja-a-knight-ridert.htmlMagyarországon is sokak kedvence volt a beszélő autó, KITT, aki mindig Michael Knight, azaz David Hasselhoff segítségére sietett. Most újra képernyőre kerülhet a legendás sorozat, a Knight Rider. Kult--Emléktáblát avattak a mentőállomáson a Szomszédok című sorozat tiszteletérehttp://www.life.hu/kult/20190227-emlektablat-avattak-a-mentoallomason-a-szomszedok-cimu-sorozat-tiszteletere.htmlDr. Mágenheim Ádám újra a mentőállomáson szédítette csinos munkatársnőit. Emléket állítottak ugyanis a Szomszédok című sorozatnak, amely 13 éven keresztül népszerűsítette és mutatta be a mentők munkáját. Kulka János, Malek Andrea és Simorjay Emese is részt vett Horváth Ádám rendezővel együtt a Markó utcai mentőállomáson rendezett táblaavatáson. Az eseményen Simorjay Emese idézte fel a Life.hu-nak a sorozattal kapcsolatos emlékeit. Ő játszotta Évikét, a csinos doktornőt, aki fülig szerelmes volt a Kulka János által megformált Mágenheim doktorba. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.