Állva tapsolt a zsűri és a közönség az America's Got Talent válogatóján Antal Lorettának és olasz partnerének, Daniel Togninak. A Duo Togni akrobatakettős elkápráztatta az egybegyűlteket. 

„Csak a tehetségkutató miatt utaztunk Los Angelesbe, ahol az első körös meghallgatás zajlott. Nagyon izgatottak voltunk. Bár próbáltunk higgadtak maradni, amikor a színpadra léptünk, megláttuk Simon Cowellt, az America's Got Talent megalapítóját, és egy kissé bepánikoltunk” – mesélte a Blikknek Antal Loretta, aki olasz származású partnerével, Daniel Tognival meghódította az America's Got Talent zsűrijét és közönségét. Állva tapsoltak nekik. 

Loretta többméteres magasságban hajt végre elképesztő mutatványokat. Mint mondta: a válogatóról nem árulhat el túl sok mindent, hiszen még csak bizonyos részletek kerültek adásba. Például az, amikor párja a hajánál fogva lógatja őt. 

„A barátommal még 2013-ban ismerkedtem meg a Fővárosi Nagycirkuszban. 2015 óta dolgozunk együtt, és úgy tűnik, nagyon sikeres a párosunk” – folytatta Loretta, aki azt is elárulta, hogy partnerével az életben is egy párt alkotnak. Mielőtt artista lett, hagymatermesztéssel foglalkozott Makón. 

„Az egyik artista ismerősöm hívott el évekkel ezelőtt az egyik fellépésére, ami lenyűgözött. Úgy éreztem, ez az, amit mindig is kerestem, ez hiányzott az életemből. Felvételiztem a Baross Imre Artistaképzőbe, ahol adtak egy esélyt, bár semmi alapom nem volt, csak egy spárgám” – árulta el a fiatal nő, akinek rengeteg munkájába került, hogy elérje célját.