Megvan a 25. James Bond-film címe

Forrás: MGM -
Rami Malek Daniel Craig cím James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a 25. James Bond-film címe: No Time to Die (Nincs idő meghalni) - jelentették be a producerek.

A Jamaicában, Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatott filmet Cary Fukunaga rendezi, forgatókönyvírója a brit Phoebe Waller-Bridge. A Bond-film főszerepét ismét Daniel Craig alakítja, aki már ötödször játssza el a 007-es brit titkos ügynököt. Craig májusban megsérült a forgatáson, és bokaoperációja miatt egy időre pihenőre kényszerült. A munka azonban nélküle is tovább folyt. Lesz egy 007-es titkos ügynöknő is, aki megkapta a Jamaicára visszavonuló Bond megbízatását.
A főgonoszt Rami Malek alakítja. Ralph Fiennes, Naomie Harris, Léa Seydoux és Ben Whishaw visszatérnek a filmbe.

Daniel Craig alakítja James Bond szerepét Forrás: MGM


Az új Bond-film készítői a fiatal nemzedékeket akarják megszólítani, ugyanakkor hűek maradnak a 007-es filmek zsáneréhez. Látványos üldözési jelenetek és küzdelmek teszik izgalmassá, de Bondnak már a MeToo-világban is helyt kell állnia.

Óriási változások a Barátok közt háza táján: bejelentést tett az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-oriasi-valtozasok-a-baratok-kozt-haza-tajan-bejelentest-tett-az-rtl-klub.htmlA Sorozatwikire hivatkozva írta meg a Blikk, hogy szeptember 2-től az RTL Klub megváltoztatja a Barátok közt vetítésének időpontját. TV + Sztárok--Bergendy István 15 éve nem beszél Demjén Rózsivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-bergendy-istvan-15-eve-nem-beszel-demjen-rozsival.htmlBergendy nem tudja megbocsátani, hogy Demjén annak idején kilépett a zenekarából. Ezen az sem változtat, hogy Rózsi mostanában nincs jól - írja a Bors. TV + Sztárok--Reese Witherspoon gyerekkori képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190820-reese-witherspoon-gyerekkori-kepet-posztolt.htmlReese Witherspoon egy soha nem látott fotót rakott ki magáról: emlék a múltból. TV + Sztárok--Király Viktor menyasszonya, Anita kifeküdt biciklizés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-kiraly-viktor-menyasszonya-anita-kifekudt-biciklizes-utan-foto.htmlKirály Viktor menyasszonya megmutatta, hogy érzi magát egy kiadós testmozgás után.TV + SztárokOrigoBereczki Zoltánnak nehézséget okozott a Sztárban sztár leszek! versenyzőinek kiválasztásahttp://www.life.hu/sztarok/20190820-bereczki-zoltannak-nehezseget-okozott-a-sztarban-sztar-leszek-versenyzoinek-kivalasztasa.htmlIzgalmas válogatással telt Bereczki Zoltán nyarának egy része, hisze a Sztárban sztár leszek! című műsor válogatója zajlott. Elárulta, okozott számára nehézséget a casting. TV + Sztárok--Szabó Ádám így üzent az Instagramon Tóth Andinak – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190820-szabo-adam-igy-uzent-az-instagramon-toth-andinak-foto.htmlMásfél éve alkot egy párt Tóth Andi és Szabó Ádám. Az énekes-harmonikás így köszöntötte szerelmét a neves napon. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.