Mérleg a horoszkópod? Ezekkel a sztárokkal tuti van bennetek valami közös

Mérleg sztárok horoszkóp tulajdonság közös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszi hónapok valamelyikében születtél, netalán a Mérleg havában? Szoktad követni a horoszkópod? Ha az előbbi kérdésekre igen a válaszod, akkor biztosan érdekelni fog téged, hogy milyen közös tulajdonságaid vannak néhány hollywoodi világsztárral.

A Mérleg hava egészen pontosan szeptember 24-től október 23-ig tart. A Mérlegek általában nagyon érzékeny személyek, akik az életük minden területén egyensúlyra és harmóniára törekednek. Az előbbi tulajdonságok miatt is igyekeznek kerülni a konfliktusokat és a békés megállapodás mellett teszik le javarészt a voksukat.

Nagyon szeretik a szép dolgokat és magukat és a környezetüket is igyekeznek stílusosan kialakítani. Az imént felsoroltak tökéletesen jellemzőek a gyönyörű színésznőre, Gwyneth Paltrowra, aki egy igazán bájos és elbűvölő kisugárzással megáldott teremtés.

A megjelenése nyugalmat áraszt és a természetes szépség fogalmát teljes egészében megtestesíti.

Gwyneth Paltrow Forrás: AFP/Leon Bennett

A Mérleg nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mindig jól érezze magát a bőrében, emiatt nagyon igényes és olykor túl sokat is ad a külső megjelenésére. Az amerikai énekesnő és dalszerző, Gwen Stefani tökéletes példája ennek, hiszen előszeretettel hangoztatja, hogy

nagyon hiú embernek tartja magát.

A divatikon még a terhességei alatt is rendkívül odafigyelt arra, hogy stílusos és egészséges kismama legyen, ügyelt a táplálkozásra és a rendszeres mozgással sem hagyott fél, hogy megőrizze szexisen karcsú alakját.

Gwen Stefani Forrás: Daniele Venturelli/ Getty Images

Akinek Mérleg a horoszkópja szereti a társaságot, szeret barátkozni, de

a felszínes kapcsolatok helyett a hosszú távú kapcsolatokat részesíti előnyben a baráti körében és a szerelmi életében egyaránt.

Ennek ékes példája az Oscar és Golden Globe-díjas amerikai színész, Matt Damon, aki már 15 éve él boldog házasságban feleségével, Luciana Barrosoval, akivel szerelemben és nagy egyetértésben nevelik három közös gyermeküket. Ugyanígy ragaszkodik barátaihoz is, hosszú évek óta nagyon jó barátja a szintén amerikai színész, Ben Affleck, akivel két háztömbnyire nőttek fel egymástól Bostonban. A barátságukat azonban nem a közös lakhely, hanem a közös érdeklődés, a színészet iránt alapozta meg. Középiskolában még közös bankszámlaszámot is nyitottak azért, hogy mihamarabb beteljesítsék színészi ambícióikat. Ennek később meg is lett a gyümölcse, 1997-ben a Good will Huntinggal váltak népszerűvé, amit közösen írtak Ben Affleck lakásán.

Matt Damon már 15 éve él boldog házasságban feleségével, Luciana Barrosoval Forrás: Getty Images/Kevin Winter

A Mérleg jegyében szülöttekről már említettük, hogy nagyon igényesek, sokat foglalkoznak a külsejükkel, aminek meg is van az eredménye, mivel

igencsak vonzó jelenségek, nem lehet róluk levenni a szemünket, amint belépnek valahova rájuk szegeződik minden tekintet, amit előszeretettel ki is használnak.

Mi tagadás, a csábítás a vérükben van. Talán nem meglepő, hogy a mindig jóképű amerikai színész, Zac Efron is a Mérlegek táborát erősíti. Efron a 2000-es évek elején a High School Musicalben kisfiús bájával rabolta el a női szíveket, de azóta sokkal komolyabb szerepekben is megmutatja, hogy milyen sármos férfivá cseperedett az elmúlt években.

Zac Efron Forrás: Getty Images/Samir Hussein/WireImage

A sok jó tulajdonság mellett a Mérleget is ki lehet hozni a sodrából, nagy az önérzetük, ennél fogva

ki nem állhatják az igazságtalanságot

és ennek szívesen adnak hangot is. A világhírű rapper, Eminem is a Mérlegek táborát erősíti, aki számaiban előszeretettel nyilvánítja ki véleményét olyan társadalmi problémákkal kapcsolatban, mint például a szegénység vagy a rasszizmus.

Eminem Forrás: Getty Images/Presley Ann

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.