A sztárok mindig tökéletes sminkben, kifogástalan frizurával és csodálatos ruhakölteményekben láthatóak, persze a közösségi oldalakon egyre többször mutatják már az ezzel teljese ellentétes, hétköznapi oldalukat is. A rivaldafény és csillogás előtt azonban ők is teljesen átlagos életet éltek, teljesen átlagos vagy éppen kicsit meghökkentő külsővel. Most ezeket a meghökkentő és nem túl előnyös fotókat gyűjtöttük csokorba. 

A legtöbben csodálattal nézik a hírességeket és a világszinten elismert sztárokat és nehezen tudják róluk elképzelni, hogy ők is hétköznapi emberek, akik néha melegítőt hordanak, akiknek néha problémás a bőrük vagy éppen rossz napjuk van és ki se lépnek az otthonukból.

Ők is halandó emberek, amiről egyre többször vagyunk hajlamosak elfeledkezni - írja a en.kueez.com.

A mostani képek azonban segítenek emlékeztetni minket arra, hogy a hollywoodi sztárok is csak emberek, amiket a híressé válásuk előtti fotókkal lehet a legjobban igazolni.

A vörös démon, Nicole Kidman elképesztően gyönyörű hajkoronája is volt rakoncátlan, illetve az angol sármőr, Hugh Grant is volt valamikor babaarcú kisfiú. Vin Diesel frizurája mindent visz, ugyanis korábban volt neki, nem is akármilyen. De beszéljenek inkább a képek!

A meghökkentő és nem mindennapi fotók megtekintéséhez kattints a képre és lapozd végig a galériánkat!

Forrás: en.kueez.com