Ingyenes online szilveszteri gálával búcsúztatja 2020-at a Budapesti Operettszínház

gála szilveszter Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnépszerűbb operett- és musicalrészletek, Webber, Bernstein, Strauss és Kálmán művei szerepelnek a Budapesti Operettszínház online újévköszöntő gáláján, amely december 31-én 15 órától ingyenesen tekinthető meg az interneten.

"A szólistákat, énekkart, musical és balett együttest felvonultató produkcióban mindenki megtalálja a számára kedves darabot" - mondta Janza Kata, a társulat színművésze, szólistája az M1 aktuális csatorna hétfő délelőtti műsorában. Hozzátette, hogy bár a járvány a Budapesti Operettszínház működését is érzékenyen érinti, az elmúlt időszakban az István, a királytól a Csárdáskirálynőn át A Pendragon-legendáig számos online előadást tartottak. A társulat karácsonykor a Diótörő különleges változatát mutatta be, amelyben a művészek verseket szavaltak.

A Budapesti Operettszínházban ősszel, majd decemberben is koronavírus-tesztet végeztek a társulat tagjain. Ez az operettrajongó művészettörténész, galériatulajdonos Eleni Korani támogatásával valósult meg. Utóbbi a műsorban elmondta, hogy az először százhatvan, majd kétszáz teszt adományozásával a minél biztonságosabb előadásokat akarta segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.