Halott vagy - ez az év legolvasottabb krimije

Forrás: Shutterstock -
film krimi siker ajánló Halott vagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az a krimi, amire érdemes volt várni, és érdemes lesz kézbe venni is. 

Sarah Pinborough írónő neve sokaknak ismerős. A 2017-ben megjelent Ne higgy a szemének! című pszichológiai thrillerével azonnal világhírű lett.

krimi Forrás: Shutterstock

Már a legelső regényében hozta azt a stílust, amely a további három művében is visszaköszön. Pinborough szerencsére nagyon aktív, az elmúlt években két másik regényt is írt,

2020-ban pedig megjelent a Halott vagy, amiért nem győzünk elég hálásaknak lenni neki - írta a Blikk.

A történetben benne van minden ami egy izgalmas regényhez kell, dúsgazdag házaspár, luxuslakás és megszámlálhatatlan milliók. Fényűző partik, befolyásos barátok, álomnyaralás a legdrágább helyeken, vagyis az élet, amire a kilátástalanságból menekülő Marcie mindig is vágyott. Férjét, Jasont megismerve pedig végre beteljesülhet az álma, igaz, mindez azzal jár, hogy el kell viselnie a férfi felszínes és képmutató barátait is. A fiatal nő körül azonban egyik pillanatról a másikra széthullik az áhított jólét, gondjainak legfőbb okozója pedig nem más, mint Jason megözvegyült főnökének új felesége, Keisha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.