Ők vezetik az idei Oscar-díj átadó magyar élő közvetítését: ez várható

Oscar-díj Lékai-Kiss Ramóna Till Attila díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila vezetik majd az idei Oscar-díj átadó élő közvetítését a Moziverzumon. Ramóna nagyon izgatott, eddig is szerette volna mindig végignézni az Oscar-díj átadást, de eddig mindig elaludt rajta. 

Április 25-én éjszaka, már 23:45-től érkeznek Tillához és Ramihoz a stúdióvendégek, szakértők, akikkel a kulisszatitkokról, esélyekről beszélgetnek. A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint április 26-án, hétfőn hajnali 2-kor kezdődik.

- mesélte Ramóna nevetve a Borsnak, akinek a legnagyobb kedvencei a Star Wars-filmek.

Az idei Oscar-díj átadó rendhagyó lesz, hisz valójában nem is díjátadó, a nyertesek nem kapják meg azonnal a díjaikat. A műsor készítői ettől függetlenül nagyszabású show-t ígérnek olyan sztárfellépőkkel, mint Renée Zellweger, Joaquin Phoenix, Brad Pitt és Reese Witherspoon.

- mesélte a műsorvezető.

Idén ismét szurkolhatunk egy magyar filmnek is, ugyanis az idei jelöltek között a legjobb színésznő kategóriában Vanessa Kirby is versenyez Mundruczó Kornél és Wéber Kata Pieces of a Woman című filmjében nyújtott alakításáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.