Kelemen már nem kabátban, hanem boldogságban úszik - Itt a legújabb sláger

videoklip együttes Kelemen kabátban Kelemen Kabátban új klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kicsit is magad alatt vagy, nyomaszt minden, ami az elmúlt évben történt, ez a dal biztosan jókedvre derít és reménnyel tölt majd el. Abban biztos lehetsz, hogy a Kelemen Kabátban legújabb slágere, a Jó reggelt, boldogság! újra jókedvvel tölt majd el és hirtelen bizakodóan nézel a jövőbe.

A Jó reggelt, boldogság! - ban Horváth Boldi szép jövőről és diófákról énekel, amelyek rengeteg szép emléket idéznek benne. Sírást, örömet, gyerekkort, kamaszkort és mindent, ami egykor idilli, felhőtlen és gondtalan volt. A dalt hallgatva újra átjár minket ez az életérzés, amiről nem szabad lemondanunk még akkor sem, ha az elmúlt időszak elég borús volt. A dalból készült klipet a zenekar egyébként a Balaton mellett, a Káli-medencében forgatta, ugyancsak vidám hangulatban, ami sugárzik is róluk:

A fiúk egyébként elég optimistán vészelték át a járvány korlátozásaival járó időszakot, amit jól bizonyít, hogy a dal már korábban megszületett:

Kelemen Kabátban együttes Forrás: Wlcsek

"Csabival pár éve barátkoztam össze egy zenész bulizás alkalmával és kiderült, hogy szeretjük egymás cuccait. Az egyik legügyesebb szövegíró a korosztályában és nagyon jó, saját karakterrel bíró rapper, rengeteget ad a dalhoz, örülök, hogy vele sikerült vele összehozni ezt a közös munkát" – folytatta Boldi.

A Kelemen Kabátban tagjai a Covid-időszak alatt sem vesztettek optimizmusukból, és amellett, hogy mindegyikőjük igyekezett helytállni és a zenén kívül más kereseti lehetőséget keresni, a családjukkal, szeretteikkel és alkotással töltötték a kényszerpihenő időszakát, aminek az eredményét remélik, hogy hamarosan megoszthatják a rajongóikkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.