Járai Márk elárulta, miben rejlik a Halott Pénz páratlan sikere

siker Halott Pénz Strand Fesztivál Járai Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 18 éve van a pályán a Halott Pénz, ez idő alatt a fiúk a hazai fesztiválközönség kedvencei lettek, mindenhol teltházas bulikkal szórakoztatják az embereket. A banda énekese, Járai Márk a Life.hu-nak a Strand Fesztiválon exkluzív interjúban mesélt a váratlan sikerről, a mindennapok csendjéről és az alkotási folyamatukról.

Járai Márk elárulta, hogy a kezdetektől tudatosan építették fel az egész zenekart, mint egy márkát. Dávid marketinget tanult, az ő víziója és piaci szemlélete segített abban, hogy előre tudjanak lépni. Az erősségük abban rejlik, hogy a banda tagjai mindannyian "szomszéd srác típusúak", ugyanazok a pécsi fiúk maradtak, akik az induláskor is voltak. A videóból az is kiderül, mennyire tudják elengedni magukat a Halott Pénz tagjai egy koncert után, és mennyire van szükségük a csendre a hétköznapokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.