Oszter Alexandra közleményt adott ki, melyben tudatja a rajongókkal: mikor és hol tudnak végső búcsút venni elhunyt édesapjától, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Oszter Sándortól. 

Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész október 29-én távozott az élők sorából, amikor 73 évesen szívinfarktusban váratlanul elhunyt. Sokan csak az ország Rózsa Sándoraként ismerték, hiszen ezzel a filmmel vált igazán ismertté. Játszott a Vígszínházban és a Nemzeti Színházban is, de  szabadúszóként is dolgozott. Színházi szerepei mellett olyan nagy filmekben is játszott, mint a 80 huszár, Kopjások, Jób lázadása, Napló gyermekeimnek, Argo és A Viszkis - írja a Blikk. 

Forrás: Facebook

Lánya, Oszter Alexandra méltó búcsúztatást szervez édesapja emlékére. Úgy érzi, hogy apja sokak példaképe volt, így megosztotta a temetés idejét és helyszínét is: 

Kedves Mindenki! Aki szerette Édesapámat, akit az EMMI saját halottjának tekint, december 11-én de. 10 órakor a Farkasréti temetőben közösen megemlékezhet velünk együtt. Írhatnám, hogy kísérjük utolsó útjára, de úgysem az utolsó útja lesz... Tudom, sokaknak ifjúságát meghatározó alakja és sokak példaképe volt. Mindenkinek szíve joga ott lenni, aki úgy érzi - írta közösségi oldalán Alexandra.