Lánya közölte, mikor lesz Oszter Sándor temetése: "Mindenkinek szíve joga ott lenni, aki úgy érzi"

Forrás: Facebook -
halál búcsú közlemény temetés Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra közleményt adott ki, melyben tudatja a rajongókkal: mikor és hol tudnak végső búcsút venni elhunyt édesapjától, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Oszter Sándortól. 

Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész október 29-én távozott az élők sorából, amikor 73 évesen szívinfarktusban váratlanul elhunyt. Sokan csak az ország Rózsa Sándoraként ismerték, hiszen ezzel a filmmel vált igazán ismertté. Játszott a Vígszínházban és a Nemzeti Színházban is, de szabadúszóként is dolgozott. Színházi szerepei mellett olyan nagy filmekben is játszott, mint a 80 huszár, Kopjások, Jób lázadása, Napló gyermekeimnek, Argo és A Viszkis - írja a Blikk.

Forrás: Facebook

Lánya, Oszter Alexandra méltó búcsúztatást szervez édesapja emlékére. Úgy érzi, hogy apja sokak példaképe volt, így megosztotta a temetés idejét és helyszínét is:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.