"A feszülésből szakadás lesz" - hamisítatlan reggae-dal az Ocho Machótól

klippremier reggae Ocho Macho
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hiánypótló szerzeménnyel tért vissza Magyarország egyik legkeresettebb zenekara, az Ocho Macho, segítve egy kicsit a tengelyére visszabillenni felfordult világunkat. A Lazulj bele A Dal 2022 színpadán debütál először élőben, és hozza el nekünk a könnyed pezsgést.

Évekkel ezelőtt született a Fonogram-jelölt Vas megyei banda üdítő zenei alapjával, ami végre megtalálta a hozzá méltó szövegét és hangszerelését:

„Már egy ideje cipeltem magammal Bakonyi Bálint által szerzett dalkezdeményt és kerestem a megfelelő alkalmat, hogy ezt továbbgondoljuk az együttessel. Szerettünk volna indulni az idei A Dal műsorában és hirtelen beugrott ez a szám, pillanatok alatt „kigurult belőlem" a refrén és a szöveg is" – meséli a frontember, Kirchknopf Gergő.

A Lazulj bele végső formáját elérve a „macsók" első platina-minősítésben részesült lemezének, az El mundo fantastico önfeledt, vibráló hangulatához értünk vissza:

„Nem akar zenei zsenialitásokat megmutatni, a maga egyszerűségében üzeni, hogy örüljünk a hétköznapoknak, hiszen óriási volt a feszültség és még kicsit tart is, de mint tudjuk, a feszülésből szakadás lesz" - foglalja össze Gergő a szerzemény fő üzenetét.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.